Cadeaubon kopen

Wanneer u op zoek bent naar een leuk en persoonlijk cadeau om te geven, maar u de ontvanger graag een rol wilt laten spelen in het uitkiezen van het geschenk, dan kunnen de thema cadeaubonnen de uitkomst bieden! Op deze website vindt u een uitgebreid overzicht van de meest uiteenlopende thema cadeaubonnen van Dinerbon. Er zit dan ook altijd wel een cadeaubon tussen die aansluit bij uw cadeausituatie. U kunt cadeaubonnen vinden waarmee u een heerlijke avond uit eten of een weekendje weg bij een restaurant of hotel naar keuze kunt geven, De Dinerbon bestelt u eenvoudig online en vervolgens worden ze bij u thuis afgeleverd of digitaal aan u of de ontvanger aangeleverd.

Digitale cadeaubon

Wanneer u last minute een cadeau nodig heeft, of wanneer u liever geen fysieke cadeaukaart geeft, dan heeft u bij veel cadeaubonnen de mogelijkheid om een digitale cadeaubon te schenken. Deze Dinerbon kunt u via de mail aan de ontvanger doen toekomen, die vervolgens direct met de code die op de bon staat zijn of haar aankopen kan doen. Met name wanneer de cadeaubonnen kunnen worden gebruikt om in webshops een cadeau uit te kiezen ligt een digitale cadeaubon voor de hand. 

Webwinkel Cadeaubon

U kunt op de website verschillende soorten cadeaubonnen vinden. Een deel daarvan is te besteden bij fysieke winkels en werkt aldaar als een betaalpas op het pinautomaat van het deelnemende restaurant of de deelnemende winkel. Met sommige cadeaubonnen kan de ontvanger echter (ook) in webwinkels een of meerdere aanschaffen doen. De ontvanger kan door middel van een code online gebruik maken van zijn of haar cadeaubon.