Geef een Dinerbon

Wanneer u iemand een cadeau geeft wilt u natuurlijk het liefst een persoonlijk cadeau geven waarvan u bovendien zeker weet dat het in de smaak zal vallen bij de ontvanger. Dit kan nog wel eens lastig zijn, zeker wanneer u een persoonlijk cadeau wilt geven, zoals een sieraad, een kledingstuk of een boek. Smaken verschillen en het zou zonde zijn wanneer u net de plank misslaat met een cadeau. De perfecte oplossing hiervoor zijn is de Dinerbon! Hiermee geeft u een cadeau dat persoonlijk is maar waarbij de ontvanger toch het laatste woord heeft in het precieze cadeau! Zo weet u zeker dat u de ontvanger blij maakt. Laat de bestelde kaart mooi inpakken en voorzie deze van een persoonlijk bericht. U kunt zelfs een fles wijn bij de Dinerbon laten leveren om het cadeau moment extra feestelijk te maken! 

(Zakelijk) kerstcadeau

De Dinerbon is natuurlijk het hele jaar door een leuk cadeau idee, maar zeker met kerst kan het uitkomst bieden. Het is voor u makkelijk om een leuke cadeaubon te bestellen en u hoeft niet voor meerdere cadeaus voor verschillende mensen de stad in in de drukke decembermaand. Een leuke thema cadeaukaart onder de kerstboom is bovendien voor iedereen leuk om te krijgen. Bent u juist op zoek naar een zakelijk kerstcadeau? Ook dan biedt de Dinerbon uitkomst. 

Hoe werkt de Dinerbon?

De Dinerbon kunt u eenvoudig online bestellen via deze website. U bepaalt daarbij zelf het bedrag op de cadeaukaart. In veel gevallen is dit mogelijk vanaf een bedrag van €5,-. Een groot deel van de cadeaukaarten is zowel als fysieke kaart in pinpasformaat te bestellen als digitaal via e-mail. De kaarten werken op het pinapparaat van deelnemende restaurants en zijn daardoor eenvoudig in gebruik. De ontvanger kan altijd kiezen om de Dinerbon in meerdere delen te besteden, omdat het restbedrag op de cadeaukaart blijft staan na een transactie.