Waarom een cadeaukaart?

Bent u op zoek naar het ideale cadeau voor een vriend of vriendin, een familielid, een college of een andere bekende? Een Dinerbon is altijd een leuk en persoonlijk cadeau voor iedere gelegenheid! Omdat de ontvanger met de cadeaukaart zelf zijn of haar ideale restaurants kan uitzoeken bij hem of haar in de buurt, weet u zeker dat u iemand altijd een geschenk geeft waar hij of zij blij mee is. Foute cadeaus horen bij deze dan ook tot de verleden tijd! Op deze website vindt u Dinerbonnen in alle soorten en maten, U kunt het zo gek niet bedenken of u vindt er wel een thema cadeaukaart voor! Voor iedereen zit er dan ook de perfecte kaart tussen, wat de situatie voor het cadeau ook is.

Hoe werkt een cadeaukaart?

Een groot deel van de Dinerbonnen werkt als een betaalpas. Dit houdt in dat het een plastic pasje is van pinpasformaat waarmee kan worden betaald via een pinautomaat. Sommige cadeaukaarten hebben de vorm van een bon, die u bij een kassa kunt inwisselen. Bijna alle cadeaukaarten zijn voorzien van een code, waarmee u eventueel digitaal aankopen kunt doen. Op de pagina van een specifieke cadeaukaart vindt u meer informatie over de werking ervan en over waar de cadeaukaart allemaal voor gebruikt kan worden.

De cadeaukaart als zakelijk cadeau

Naast als een persoonlijk cadeau voor vrienden of familie, kan een cadeaukaart ook zeer goed worden ingezet als zakelijk cadeau. Zo is het een goed idee om een Dinerbon op te nemen in een kerstpakket voor uw werknemers, omdat zij met deze kaart zelf hun favoriete cadeau kunnen uitkiezen. Speciaal voor kerst kunt u bovendien een Kerst Keuze Cadeau bestellen, die door de ontvanger kan worden gebruikt om op deze website een cadeaukaart naar keuze uit te kiezen. Veelzijdiger dan dat wordt het niet! Extra leuk: u kunt uw zakelijke bestelling later personaliseren door een afbeelding, tekst of bedrijfslogo naar keuze op de kaarten te laten zetten.