Dinerbon voor personeel

Wanneer u voor meerdere mensen een cadeau moet uitzoeken kan dit zeer lastig en tijdrovend zijn, zeker wanneer u daarvoor de stad in moet. Bovendien is het lastig om één cadeau te vinden wat alle ontvangers leuk vinden, waardoor u voor iedereen apart iets zal moeten uitzoeken. Een geval waarbij zich dit voor kan doen is wanneer u een cadeau wil geven aan uw trouwe personeel. De oplossing en een uniek cadeau idee is om een Dinerbon te schenken. Zo kunt u een persoonlijk cadeau geven waarmee de ontvanger kan dineren in een van de vele aangesloten restaurants.

Als kerstcadeau

Een bekend moment waarop u waarschijnlijk iets aan uw werknemers wilt schenken is kerst. Weet u nog niet hoe u uw jaarlijkse kerstpakket moet vullen? Denk dan eens aan een Dinerbon! Speciaal voor deze kerst is er een speciale en extra veelzijdige cadeaubon die u kunt bestellen om in een kerstpakket op te nemen of aan uw zakenrelaties te schenken; de Dinerbon! Deze is te besteden bij allerlei soorten restaurants door heel Nederland. Dit betekent dat iedereen wel een fijn restaurant bij hem/haar in de buurt kan vinden voor een heerlijke lunch, borrel of diner.

Hoe werkt het bestellen van de Dinerbon voor uw personeel?

U kunt als zakelijke afnemer eenvoudig cadeaubonnen bestellen op factuur. Vraag een offerte aan voor maatwerk en geef uw wensen aan, dan denken wij graag met u mee om deze mogelijk te maken. U kunt als zakelijk afnemer uw cadeaukaarten personaliseren door een bedrijfslogo, foto of tekst af te laten drukken op de cadeaukaart, waardoor u het cadeau voor uw personeel een extra persoonlijk tintje mee kunt geven. U wilt natuurlijk niet dat ze vergeten dat ze de Dinerbon van uw bedrijf hebben gehad!