Restaurant De Rode Kamer

Adres
Burg. Jh. H. v/d Boschstraat 13
3958 CA Amerongen
Telefoon
0343 451692
Dinerbon.com Amerongen Restaurant De Rode Kamer
Dinerbon.com Amerongen Restaurant De Rode Kamer

Een lange dag fietsen door de natuur wekt zelfs bij de meest bedreven fietsers een flinke trek op. Gelukkig kunt u dan even pauzeren bij Buitenlust, het restaurant van het gelijknamige hotel. Hier staat altijd een koud glas water voor u klaar en kunt u verder bestellen naar wens. Maar u kunt bij deze pitstop meer dan alleen bijtanken. Het restaurant heeft een uitgebreid aanbod aan echte fietser maaltijden. Ook als u met een Diner Cadeau dinercheque wilt betalen.

Eén van die echte maaltijden die u kunt bestellen is de English Pie. Dit is niet een zoet taartje met de engelse vlag er in geprikt. Nee. Dit is heerlijk stoofvlees in een pakketje van knapperig bladerdeeg. Een echte traktatie. U kunt natuurlijk ook gewoon voor een vers visje kiezen. Daar gebeuren geen rare fratsen mee, gewoon een lekker stukje vis.

Vanwege het enthousiaste personeel en de hoge kwaliteit van het keuken team is het bij Buitenlucht goed toeven. Vooral tijdens de zwoele zomermaanden. Dan kunt u namelijk terecht op het zonovergoten terras. Hier wordt opladen voor de rest van de fiets etappe een eitje, dat u ook kan bestellen trouwens. Maar als u besluit dat u liever blijft zitten in plaats van door te fietsen dan wordt daar niet moeilijk over gedaan bij Buitenlust. Sterker nog, u wordt zelfs uitgenodigd om te blijven slapen in één van de luxe kamers van het hotel. Zeker de moeite waard. 

Laat u snel verwennen door het personeel en de faciliteiten van Buitenlust. Ook als u een dinercheque van Diner Cadeau wilt gebruiken is dat goed te doen.