Restaurant de Bongerd

Adres
Markt 13
5954 BH Beesel
Telefoon
077 - 4762170
Dinerbon.com Beesel Restaurant de Bongerd
Dinerbon.com Beesel Restaurant de Bongerd
Dinerbon.com Beesel Restaurant de Bongerd

Met uw dinerbon kunt u nu ook terecht bij Herberg Brasserie de Bongerd! Deze Brasserie is gevestigd aan de Markt in Beesel. Het is zeer geschikte plek om te eten met zowel jong als oud. Neem dus naast uw dinerbon gerust mee wie u wilt! De inrichting van Herberg Brasserie de Bongerd is modern en sierlijk. Bij binnenkomst staat de bediening gelijk voor u klaar. Zij staan paraat om u te helpen met al uw vragen en wensen, zodat u een zorgeloze lunch of diner heeft.

De koks maken in de keuken heerlijke gerechten voor u klaar. Dit doen zij zoveel mogelijk met dagverse streekproducten, zodat de gerechten van hoge kwaliteit worden en u heerlijk kunt genieten van uw etentje! U krijgt dus alleen het beste voor uw dinerbon. Voor de lunch heeft u heel veel keuze uit verschillende heerlijke gerechten zoals: pannenkoeken, stokbroodjes, warme gerechten, tosti’s, soepen en bittergarnituur. Ook kunt u ervoor kiezen om een kleine variant van de diner menukaart te bestellen. Voor het diner heeft u keuze uit vele soorten gerechten. Dit kan á la carte of een verrassingsmenu zijn. Er zijn soepen, vleesgerechten, visgerechten, pasta’s, vegetarische gerechten en nagerechten waar u uit kunt kiezen. Voor de kleintjes is er ook een kindermenu aanwezig. Er is voor iedereen dus zeker iets lekkers te eten!

Als u wilt lunchen kunt u dagelijks langskomen tussen 12:00 uur en 17:00 uur. De keuken voor het diner is geopend van 18:00 uur tot 22:00 uur. Kom gerust eens langs om uw dinerbon te verzilveren!