Sophia's Maasduinen

Adres
Maalbekerweg 25
5951NS Belfeld
Telefoon
077 4751782
Dinerbon.com Belfeld Sophia's Maasduinen
Dinerbon.com Belfeld Sophia's Maasduinen
Dinerbon.com Belfeld Sophia's Maasduinen

Wij hebben passie, plezier en enthousiasme. Dit zien onze gasten in de heerlijke en creatieve gerechten die in de keuken worden bereid, maar ook in dat we er alles aan doen om onze gasten een fantastische beleving te bieden.

De ingrediënten in onze gerechten zijn zorgvuldig uitgekozen, met extra aandacht voor kwaliteit en versheid. Daarnaast is ruim 90% van onze ingrediënten biologisch. Hier willen we eerlijk en transparant in zijn. Wij laten trots zien waarvan en hoe wij onze gerechten bereiden.

‘Not just another Italian.’ We willen niet gemiddeld zijn. We willen ertoe doen en ons duidelijk onderscheiden van de andere horecagelegenheden in de omgeving. Wij willen net even dat beetje extra geven.

Voor de kleintjes is het hier een heus paradijs. We hebben een kinderhoek waar je je even helemaal kunt uitleven, en we hebben in onze eigen binnentuin een heel leuke (animerende) verrassing staan. Veel gasten vragen of ze ook nog bij ons kunnen komen brunchen? Ja natuurlijk! Eigenlijk is (bijna) alles bij ons mogelijk! Van ontbijt, tot compleet georganiseerde bruiloften en partijen en alles wat er tussen in valt.