Restaurant de Wijnberg

Adres
Marktplein 5
8710 KG Bolsward
Telefoon
0515 572 220
Dinerbon.com Bolsward Restaurant de Wijnberg

In het historische centrum van Bolsward vindt u aan het Marktplein Hotel-Restaurant De Wijnberg. De Wijnberg staat al jaren bekend om zijn gezellige uitstraling, huiselijke sfeer en lekkere gerechten. Heeft u dus een dinerbon en wil u in Bolsward authentiek Fries genieten, dan bent u bij De Wijnberg absoluut op de goede plek!

Onze keuken biedt u vanaf twaalf uur ‘s middags tot negen uur ‘s avonds een gevarieerde kaart aan, met vele bijzondere gerechten. Kom lekker zitten voor een lunch na het wandelen in de prachtige natuurgebieden rondom Bolsward, neem plaats voor een drankje aan onze gezellige bar om na te praten over uw vaartochtje over de Friese Meren, of kom lekker tafelen voor een heerlijk diner. Laat u zich graag verrassen? Kies eens voor een Fries menu, een drie- of viergangen menu met enkel authentiek Friese gerechten, zoals een Friese uiensoep of combinatie van diverse Friese vleessoorten. Of kies voor ons Culinaire verrassingsmenu. Onze chef-kok en zijn enthousiaste medewerkers stellen elke dag een nieuw menu voor u samen van dagverse producten. U kunt natuurlijk ook uit onze gevarieerde en uitgebreide kaart kiezen. Ga voor een visje, een vleesgerecht of een seizoens specialiteit: Voor ieder is er wat wils. Ook met speciale wensen kan bij alles rekening met u worden gehouden.

Kom dus eens bij ons langs en laat u verwelkomen door ons vriendelijke personeel voor een borrel, lunch of diner. Neem plaats aan een van de hoge ramen en kijk uit op het Marktplein, of geniet van onze warme en karakteristieke inrichting. Met uw dinerbon vindt u geen betere plek om heerlijk culinair te genieten! Zien we u snel?