De Hertenkamp

Adres
Hertenkamp 10
9401 HL Assen
Telefoon
0592 - 317155
Dinerbon.com Assen De Hertenkamp
Dinerbon.com Assen De Hertenkamp
Dinerbon.com Assen De Hertenkamp
Dinerbon.com Assen De Hertenkamp

De Hertenkamp is een ruim en gezellig restaurant, gevestigd op een toplocatie aan de rand van het centrum van Assen. Dit is ook één van de vele restaurants waar u de Dinerbon kunt besteden aan een feestelijke avond uit. Combineer een diner met een bezoekje aan de 19e-eeuwse Drentse paleizen, het Asserbos of het hertenkamp. Zo kunt u samen met uw partner of vrienden genieten van de natuur, cultuur én een lekker hapje en drankje. Het team van De Hertenkamp hoop u en uw Dinerbon spoedig te mogen ontvangen!

De menukaart van De Hertenkamp is Nederlands-Frans georiënteerd. Er wordt gewerkt met herkenbare ingrediënten van het seizoen, die op een unieke wijze worden gecombineerd en gepresenteerd. Laat u verassen met een voortreffelijk drie- of viergangendiner! Voor slechts €28 kunt u al ‘’Het Huysmenu’’ bestellen. Dan krijgt u een feestelijk driegangenmenu met een quiche van gerookte paling, gebakken mosselen met romige gorgonzolasaus en courgettespaghetti en een duo van parfait. Dit kunt u natuurlijk ook met uw Dinerbon bestellen. Stelt u liever uw eigen menu samen? Laat dan uw oog vallen op één of meerdere vis-, vlees- of groentegerechten op het a la carte menu. Zo serveren ze onder andere snoekbaars, varkenshaasmedaillons en een tarte tatin van tomaat. Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een passend aardappel- en groentegarnituur.

Uiteraard mag er ook een mooi glas wijn of verfrissend speciaalbiertje gedronken worden bij uw diner met de Dinerbon. Op de drankenkaart vindt u onder andere Weihenstephaner Weizen, La Chouffe en St Bernardus. Geniet van een drankje, hapje en het mooie uitzicht op het hertenkamp!