De Poort van Assen

Adres
Weierspoort 27
9401 DX Assen
Telefoon
0592 - 331309
Dinerbon.com Assen De Poort van Assen
Dinerbon.com Assen De Poort van Assen
Dinerbon.com Assen De Poort van Assen

Aan de rand van het centrum van Assen vindt u restaurant De Poort van Assen. Dit restaurant ligt naast theater De Nieuwe Kolk en is een typisch theaterrestaurant. Het is een uitstekende locatie om voor een voorstelling of film een hapje te gaan eten. Echter bent u hier voor een avondje gewoon heerlijk culinair genieten ook precies op de juiste plek. Het restaurant is klein, maar erg knus en de sfeer is altijd gezellig. Uw Dinerbon is hier uitstekend besteed!

Onze keukenbrigade zal u bij uw bezoek verrassen met heerlijke culinaire gerechten. Wij bereiden onze gerechten uitsluitend met dagverse producten van de beste leveranciers. Onze kaart is uitgebreid en biedt zowel voor de vlees- en visliefhebber als voor de vegetariër vele heerlijke opties. Ook buiten de kaart om vindt u regelmatig speciale gerechten, die zéér de moeite waard zijn. Ook hebben wij speciale menu’s. Het verrassingsmenu is een driegangen of een viergangenmenu samengesteld door onze chef; het proeverij menu biedt u bij elke gang kleine gerechtjes en het theatermenu is speciaal samengesteld zodat het vooraf aan uw voorstelling past.

Voor een inkijkje in onze menukaart kunt u ook eens een bezoek brengen aan onze website. Ook vindt u hier foto’s van ons prachtige restaurant.

Namens uw gastheer en gastvrouw Reinder en Marja Berends en namens het gehele team van De Poort van Assen heten wij u van harte welkom. Wij hopen dat u ons snel eens een bezoekje brengt. Ook met uw Dinerbon bent u bij ons welkom, wat dineren nóg leuker maakt!