Snack & Steak Huus

Adres
Meester P.J. Troelstralaan 195
9402 BG Assen
Telefoon
0592 863886
Dinerbon.com Assen Snack & Steak Huus
Dinerbon.com Assen Snack & Steak Huus
Dinerbon.com Assen Snack & Steak Huus

Combineer een dagje Assen met een bezoek aan Snack & Steak Huus

Breng je binnenkort een bezoek aan het Drents Museum, het TT Circuit Assen, het Asserbos, of Het Drentse Landschap? Of woon je simpelweg in of nabij Assen en ben je op zoek naar een restaurant voor je restaurant cadeau? In alle gevallen kun je een bezoek brengen aan Snack & Steak Huus. Kom gezellig langs met de motor of auto of haal je bestelling af. Je kunt vrij en gemakkelijk parkeren en de bushalte is op 1 minuut afstand lopen. Van een heerlijke snack tot aan een lunch en van een diner tot aan een borrel, het is allemaal mogelijk met je restaurant cadeau bij Snack & Steak Huus.

Ook voor diverse glutenvrije, biologische en vegetarische producten

Naast dat je bij Snack & Steak Huus de keuze hebt uit verschillende producten met vlees, ben je hier ook aan het juiste adres voor diverse glutenvrije, biologische en vegetarische producten. Let er wel op dat je deze wens van tevoren aangeeft, zodat het personeel hier rekening mee kan houden. Snack & Steak Huus is gezellig ingericht en leent zich hierdoor perfect voor een etentje met vrienden, het gezin, met je partner of met collega’s. Met wie kom jij een keer langs met je restaurantbon?

Food & Music thema diners in Snack & Steak Huus

Wist je dat Snack & Steak Huus ook regelmatig leuke Food & Music thema diners organiseert? Heb je hier interesse in met de restaurantbon, dan kun je je hier van tevoren voor aanmelden. De uitleg van dit Food & Music thema diner wordt drie weken voordat het evenement plaatsvindt gecommuniceerd op de website.

Het restaurant is zes dagen geopend per week voor de lunch. Je bent op dinsdag tot en met vrijdag van harte welkom tussen 12:00 uur en 17:00 uur en op zaterdag en zondag tussen 15:00 uur en 17:00 uur. De bakplaten en grill worden vanaf 17:30 uur voor je opgewarmd.