Bistro de 7 Ossen

Adres
Kerkstraat 4
9463 RB Eext
Telefoon
0592 785388
Dinerbon.com Eext Bistro de 7 Ossen
Dinerbon.com Eext Bistro de 7 Ossen
Dinerbon.com Eext Bistro de 7 Ossen
Dinerbon.com Eext Bistro de 7 Ossen

In het kleine Eext in Noord-Nederland vind je Bistro De 7 Ossen, waar je prima terecht kunt voor een lekker tussendoortje, een smakelijke lunch en een smaakvol diner. Bistro De 7 Ossen is acceptant van de dinerbon en de dinercheque en een uitstekend etablissement om de bon of cheque te verzilveren.

Voor tussendoor of een lunch en smaakvol diner ga je naar Eext

Behalve het heerlijkste eten kun je in Eext ook prima je bruiloft houden, recepties geven, vergaderen of je verjaardag vieren. Aan het eten zal het in elk geval nooit liggen, want dat is bij Bistro De 7 Ossen voortreffelijk, ongeacht of het gaat om een lunch of een diner. Ga je lunchen in Eext, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een uitsmijter met ham en kaas of spek, een pannenkoek naturel of een pannenkoek met spek, appel en kaas. Je kunt ook kiezen voor een van de tosti’s, bijvoorbeeld met ham en kaas maar ook prima met brie. Ook een broodje kroket, frikandel, Drentse kroket en een heerlijke mosterdsoep behoort tot de mogelijkheden.

Kies voor vlees of vis en sluit af met vers fruit

Ga je voor het diner, kies dan vooraf een stokbrood kruidenboter of tapenade, een soep van de dag, carpaccio of een al even smaakvolle garnalen cocktail. Als je kijkt naar het hoofdgerecht, dan kun je kiezen uit vlees en vis. Ga je voor vlees, dan is het genieten geblazen van een diamanthaas biefstuk, een Drentse weide kogelbiefstuk of een Hunebed van varkenshaas medaillons of varkensschnitzel. Heb je liever vis, kies dan voor gerookte zalmmoot, gamba’s of heerlijke slibtong. Ook voor vegetariërs is er meer dan voldoende verkrijgbaar, terwijl het dagmenu ook de moeite waard is. Na? Kies dan voor een ijs trio bijvoorbeeld, of een warme wafel of voor heerlijk vers fruit. Betalen doe je vervolgens met je dinercheque of je dinerbon.