Bistro 2.53

Adres
Weerdingerstraat 253
7811CM Emmen
Telefoon
0591-643159
Dinerbon.com Emmen Bistro 2.53
Dinerbon.com Emmen Bistro 2.53
Dinerbon.com Emmen Bistro 2.53
Dinerbon.com Emmen Bistro 2.53

Hebt u een dagje Adventure Zoo Emmen achter de rug, bent u aan het genieten van de rust en natuur in Drenthe of woont u in de omgeving van Emmen? Bistro 2.53 is met uw dinerbon een absolute aanrader. Deze sfeervolle bistro heeft buiten een gezellig terras en binnen een romantische doch moderne ambiance. U zult zich gelijk thuisvoelen, of u nou binnen of buiten uw maaltijd nuttigt.

Met uw dinerbon kunt u kiezen uit een uitgebreid menu of onze keuken voor u laten kiezen. Zelf kunt u kiezen uit vis, vlees, gevogelte en vegetarische gerechten. Onze chef kan ook een verrassingsmenu voor u bereiden, wat u ongetwijfeld zal bevallen! Wil u niet kiezen tussen al het lekkers dat wij aanbieden? Een echte aanrader is de proeverij van het huis, een assortiment aan onze beste en lekkerste hapjes vanaf twee personen. Onze vriendelijke en vrolijke bediening zal u hierbij altijd bijstaan met vakkundige uitleg. Ook als u een speciaal dieet heeft staan wij graag voor u klaar.

Het team van Bistro 2.53 is altijd enthousiast en behulpzaam, zij zullen er alles aan doen om uw avond zo fijn mogelijk te doen verlopen. In combinatie met het heerlijke, uitgebreide menu dat zij serveren, kan uw avond bij Bistro 2.53 niet stuk. Ook met uw dinerbon in de hand staan de deuren van de bistro wagenwijd voor u open. Het personeel staat te trappelen om u een prettige avond te bezorgen. Wacht dus niet langer en kom snel een keertje langs!