Hampshire Hotel Emmen

Adres
Van Schaikweg 55
7811HN Emmen
Telefoon
0591 642 002
Dinerbon.com Emmen Hampshire Hotel Emmen
Dinerbon.com Emmen Hampshire Hotel Emmen

Woont u in de buurt van Emmen of bent u toe aan een dagje/weekendje weg? Kom dan met uw Dinerbon naar het Hamphire Hotel. Ze beschikken namelijk ook over een sfeervolle brasserie, waar u heerlijk kunt eten voor een goede prijs. Ook komt u er hier weer achter wat de Drentse gastvrijheid inhoudt: nuchter en warm tegelijk! Zowel hotelgasten als gasten van buitenaf zijn altijd welkom om te komen buurten onder het genot van een hapje en een drankje. Reserveer nu en neem uw Dinerbon mee!

Het doel van Hampshire Hotel Emmen is om iedereen thuis te laten voelen. Dit bereiken ze door een knusse en vertrouwde sfeer te creëren en herkenbare gerechten te serveren. Het keukenteam stelt per seizoen een nieuwe menukaart samen en ook de wijnkaart wordt hier op afgestemd. Laat u verassen door de allerbeste wijn-spijscombinaties! Geniet van een uitgebreid diner in ruil voor uw Dinerbon. Begin met een voorgerecht zoals de carpaccio van Coquilles St Jacques met een limoen pesto dressing, schuim van rode biet en komkommer chutney. Of is de rundercarpaccio gemarineerd in Groninger mosterd met rucola en Parmezaan meer iets voor u? Ook de hoofdgerechten zijn zeer gevarieerd. Zo kunt u onder andere gegrilde gamba’s, gekonfijte parelhoenbout en saté van geroosterde buikspek bestellen.

Een etentje met uw Dinerbon bij Hampshire Hotel Emmen zal extra lekker smaken na een het bezoeken van een leuke bezienswaardigheid. Er zijn genoeg opties op loopafstand, waaronder het Wildlands Adventure Zoo. Ook de directe omgeving, met haar prachtige bossen en hunebedden, is ideaal voor mooie wandel- en fietstochten.