Restaurant Stones

Adres
Van Schaikweg 94
7811KL Emmen
Telefoon
0591 239 010
Dinerbon.com Emmen Restaurant Stones
Dinerbon.com Emmen Restaurant Stones
Dinerbon.com Emmen Restaurant Stones
Dinerbon.com Emmen Restaurant Stones

Wilt u graag met uw dinerbon uit eten in de groene gemeente Emmen, en wilt u dit graag doen bij een bijzonder en duurzaam restaurant? Wellicht is het voor u dan een goed idee om eens een bezoek te brengen aan restaurant Stones aan de Schaikweg 94. In 2015 is het restaurant naar deze prachtige locatie verhuisd en op deze plek nemen zij u mee op een gastronomische reis door de bijzondere ‘Dutch Cuisine’. De Ducht Cuisine is gestoeld op vijf kernprincipes, die de rode draad vormen door al het eten dat bij restaurant Stones wordt bereid. Vraag bij uw bezoek met uw dinerbon vooral aan de bediening wat dit precies allemaal inhoudt, of neem een kijkje op de website van restaurant stones waar u ook meer kunt leren over de ‘Dutch Cuisine’.

Bij restaurant stones staan er slechts zes gerechten op de kaart. Hiermee kunnen drie, vier, vijf en zes gangen menu’s worden samengesteld. Daarnaast kut u bijpassende wijnarrangementen bestellen en ook iets zeer bijzonders: een bijpassend saparrangement. De gerechten zelf hebben uiterst bijzondere combinaties waar u zich in eerste instantie misschien niets bij voor kunt stellen. Deze zijn door de chef echter zorgvuldig samengesteld en het zal dan ook een bijzondere doch heerlijke beleving zijn.

Laat u meevoeren door de traditie van de Dutch Cuisine en kom een avond genieten van duurzaam, eerlijk en puur eten bij dit fijne restaurant in Emmen. Het team van Stones hoopt u en uw dinerbon snel welkom te mogen heten