Hotel Restaurant de Meulenhoek

Adres
Hoofdstraat 61
7879 AB Exloo
Telefoon
0591-549188
Dinerbon.com Exloo Hotel Restaurant de Meulenhoek
Dinerbon.com Exloo Hotel Restaurant de Meulenhoek
Dinerbon.com Exloo Hotel Restaurant de Meulenhoek

Met uw Dinerbon geniet u op Drentse wijze bij Meulenhoek Exloo. Meulenhoek is een Hotel-Restaurant en onderscheidt zich door de sfeervolle ambiance, de gastvrijheid, de heerlijke gerechten en de goede, biologische, wijnen. Hierdoor is Meulenhoek de uitgelezen plek voor uw diner. Bij het knapperende haardvuur geniet u van een gevarieerde a la carte kaart gevuld met biologische streekgerechten en meer internationale specialiteiten. Alles met een goede prijs/kwaliteit-verhouding.

De keuken wordt gerund door vader en zoon, die met veel zorg en aandacht de heerlijke gerechten bereiden. De gerechten zijn seizoensgebonden en worden gebaseerd op de oogst van de dag. Zo kunt u zich bijvoorbeeld tegoed doen aan Drentse asperges of de wisselende dagverse vis. Ook staan er heerlijke vleesgerechten, vegetarische gerechten en mooie wildgerechten op de kaart. Restaurant de Meulenhoek serveert gerechten gefundeerd op het principe van Slow Food. Dit betekent dat het voedsel eerlijk, puur en gezond moet zijn. Het moet worden geproduceerd zonder schade voor leefomgeving, dierenwelzijn en gezonden en de producent moet een eerlijke vergoeding voor zijn werk krijgen. Ook moeten de producten heel lekker smaken! Vanwege de bewuste bereidingswijze is het geen probleem als u speciale dieetwensen heeft. De chefs maken met liefde een onvergetelijk alternatief voor u klaar.

Vanaf 25 personen worden de buffetten van Meulenhoek aangeraden. Deze worden a la minute door de chefs bereid met verse producten. De buffetten kunnen aan uw wensen worden aangepast. Wilt u slechts een koud buffet? Of een warm buffet? Of allebei plus een dessert buffet? U bepaalt! Neemt u eens contact op per telefoon of via de e-mail en informeer naar de vele mogelijkheden. U bent met uw Dinerbon van harte uitgenodigd!