Toby's Steakhouse

Adres
Hoofdstraat 65
7875 AB Exloo
Telefoon
0591 859481
Dinerbon.com Exloo Toby's Steakhouse
Dinerbon.com Exloo Toby's Steakhouse
Dinerbon.com Exloo Toby's Steakhouse
Dinerbon.com Exloo Toby's Steakhouse
Dinerbon.com Exloo Toby's Steakhouse

Bij Toby’s Steakhouse is uw restaurantbon een presentje voor malse steaks die vaardig worden gebakken en gegrild. Het restaurant biedt complete steakmaaltijden, inclusies frites, salade en verfijnde sauzen, op meerdere prijsniveaus. Zo heeft u al voor € 22,50 een smaakvolle ribeye, een entrecote met een lekker dun vetrandje of een perfect gegrilde varkenshaas. Voor ietsje meer ligt een tournedo met een gambaspies of een flinke plak gebakken ossenhaas op uw bord. Met zijn tweetjes is de halve meter vlees een mooie manier om uw restaurant cadeau te verzilveren. Met deze € 50 keuze genieten jullie in een stijlvolle ambiance van schnitzel, varkensmedaillons, spareribs en ossenhaaspuntjes geserveerd met diverse sausjes.

Met wat meer saldo op de restaurantbon laat u een van de specialiteiten van Toby’s steakhouse serveren. Het restaurant beschikt over een eigen rijpingskast om diverse soorten vlees onder gecontroleerde omstandigheden nog malser te krijgen. Op de kaart vindt u onder meer een 5 weken gerijpte tomahawk steak en een gerijpte T-bone van 1200 gram (voor 2 à 3 personen). De absolute topper op het menu is de gerijpte en gemarmerde Wagyu steak afkomstig van runderen uit de Japanse stad Kobe. Marmering zorgt voor een fantastische concentratie van de smaak van het vlees. Bij elk contact met uw tong, ervaart u de superieure kwaliteit van deze steak.

Toby’s steakhouse ligt keurig in de groenrijke Hoofdstraat van Exloo, Drenthe, op steenworp afstand van ‘de bossen van Exloo’. De elegante inrichting van het restaurant draagt wezenlijk bij aan uw culinaire beleving. Op mooie dagen is het ruime terras een heerlijke plek om te genieten van een goede vleesmaaltijd met wat glazen wijn of bier. Toby’s heeft overigens niet alleen steak op het menu. U restaurant cadeau is er ook goed voor gebakken zalm met een dille-roomsaus, tonijn geserveerd met een sojasaus, gemarineerde gamba’s en vegetarische lasagne. Met het gezin eropuit, kunt u voor € 7,50 kinderporties spareribs of varkensaté met patat en appelsaus bestellen. Van woensdag tot zondag tussen 11.00 en 21.00 uur staan de chefs voor u klaar.