De Herberg

Adres
Hoogeveenseweg 27
7934 TD Fluitenberg
Telefoon
0528 - 22 07 30
Dinerbon.com Fluitenberg De Herberg
Dinerbon.com Fluitenberg De Herberg
Dinerbon.com Fluitenberg De Herberg
Dinerbon.com Fluitenberg De Herberg

De Herberg is een uniek hotel en restaurant, te vinden in het plaatsje Fluitenberg in Drenthe. Woont u hier in de buurt of bent u toe aan een dagje of weekendje in de natuur? Kom dan hier dineren met uw Dinerbon. U hoeft overigens niet te blijven slapen om te komen genieten van de heerlijke culinaire gerechten. Elke gast wordt volledig in de watten gelegd bij De Herberg. Oprechte gastvrijheid, oog voor detail en aandacht voor de gast staan hier centraal. Bovendien kunt u er ook nog eens heerlijk eten en drinken! Dit is een bijzondere plek om uw Dinerbon te besteden.

Onder de bezielende leiding van chef-kok Herco bereidt het keukenteam dagelijks de mooiste gerechten. Geuren en kleuren komen samen in een klassieke keuken met moderne invloeden. Laat u meevoeren in hun wereld met mooie gerechten en bijpassende wijnen. De chef-kok laat zich niet beperken door een vaste menukaart en bedenkt dagelijks een nieuw verassingsmenu van drie, vier of vijf gangen. Proef de lekkerste lokale en dagverse producten in ruil voor uw Dinerbon! Voor een extra uitgebreid diner kunt u ook het ‘’Weekmenu’’ met een gang voor iedere dag van de week bestellen. De Herberg biedt u een royaal assortiment aan prachtige wijnen vanover de gehele wereld. Gastvrouw Cynthia help u graag bij het uitkiezen van passende wijnen.

Voor een volledig verzorgd diner kunt u bij De Herberg ook ‘’De Keuken van Arragon’’ arrangementen bestellen. Dit arrangement bestaat uit vier, vijf of zes gangen, een aperitief, bijpassende wijnen, mineraalwater en koffie met zoete lekkernijen. Geniet van een uitgebreid diner met uw Dinerbon!