Restaurant 't Maotie (Geen E-vouchers)

Adres
Kerkstraat 2C
9462 PS Gasselte
Telefoon
0599 - 564746
Dinerbon.com Gasselte Restaurant 't Maotie (Geen E-vouchers)
Dinerbon.com Gasselte Restaurant 't Maotie (Geen E-vouchers)

Bent u op zoek naar een leuke bestedingsmogelijkheid voor uw dinerbon in het gastvrije Drenthe? Dan bent u van harte welkom bij Restaurant Pannenkoekboerderij ’t Maotie. In dit restaurant wordt u gastvrij ontvangen en voelt en proeft u de boerderijsfeer. De naam van het restaurant is afgeleid van het oude woord voor hooiland. Hetgeen de landerijen waar het restaurant door wordt omringd, zijn.

Bij Restaurant ’t Maotie kunt u met uw dinercheque komen genieten van de lekkerste pannenkoeken van Drenthe. Alle niet te missen klassiekers staan op de kaart. Denk hierbij aan pannenkoeken met appel en rozijn, met spek of met ham en kaas, uiteraard allen geserveerd met stroop en poedersuiker.

Bij ’t Maotie kunt u echter ook enkele specialiteiten bestellen die u nergens anders vindt! Deze hebben ook nog eens zeer originele namen. Zo kunt u bijvoorbeeld komen genieten van ‘De Zwerfkei’. Dit is een pannenkoek gevuld met kalfsragout, ui en champignons. Of wat dacht u van ‘De Hondsrug’; een pannenkoek gevuld met shoarmavlees, geserveerd met knoflooksaus.

Heeft u geen trek in pannenkoeken, dan biedt Restaurant ‘t Maotie ook diverse andere heerlijke a la carte gerechten aan. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een schnitzel, biefstuk of varkenshaas, spareribs om je vingers bij af te likken en kipsaté met eigengemaakte satésaus.

Maar ook voor vis bent u bij restaurant ’t Maotie aan het goede adres. U heeft er onder andere de keuze uit zalm en sliptong. Dit is echter nog maar een klein gedeelte van de menukaart. Ga naar www.maotie.nl om de volledige menukaart te bekijken.

Restaurant ’t Maotie hoopt u snel welkom te mogen heten met uw dinercheque, zodat u zelf de Drentse gastvrijheid kunt komen ervaren!