Golden Garden

Adres
De Wielewaal 20
7905 GZ Hoogeveen
Telefoon
0528-266823
Dinerbon.com Hoogeveen Golden Garden
Dinerbon.com Hoogeveen Golden Garden
Dinerbon.com Hoogeveen Golden Garden
Dinerbon.com Hoogeveen Golden Garden

Het gezellige familierestaurant Golden Garden is al jaren een begrip in Hoogeveen in het mooie Drenthe. U vindt ons restaurant in een gezellig winkelcentrum waar u goed kunt parkeren. Met uw Dinerbon kunt u hier terecht voor een gezellig diner voor twee of met grote groepen. Restaurant Golden Garden heeft al als locatie gediend voor mening verjaardag of jubileum. Bij bezoek kunt u kiezen voor van ons uitgebreide menu waar allerlei Aziatische specialiteiten op staan. Wij bieden zowel vlees en visgerechten als vegetarische gerechten en ook de kinderen kunnen bij ons hun hart ophalen.   

 

Bij restaurant Golden Garden staan wij zeer dicht bij onze klanten en onze medewerkers worden dan ook gekenmerkt door hun gastvrijheid. U kunt bij ons dagelijks van 11.30 tot 20.30 genieten van lunch, diner of gewoon een lekker drankje. Ons personeel biedt fantastische service, wat uw wensen ook mogen zijn. Wij bieden ook de mogelijkheid om ons eten te bezorgen, maar daarvoor kunt u niet met uw Dinerbon betalen.

 

Onze goede persoonlijke service in combinatie met het goede eten  en de gezelligheid maakt van restaurant Golden Garden een uitstekende locatie voor een gezellige avond of middag. Of u nu met uw partner een klein hapje wilt eten of een avond wilt tafelen met de hele familie, bij restaurant Golden Garden bent u aan het goede adres! Wij hopen u binnenkort eens te mogen verwelkomen en u te mogen verassen met de heerlijke oosterse ingrediënten en gerechten, die vers in onze keuken worden bereid. Tot snel met uw Dinerbon!