Het Huis met de Duivengaten

Adres
Alteveerstraat 1
7906 CA Hoogeveen
Telefoon
0528 - 278266
Dinerbon.com Hoogeveen Het Huis met de Duivengaten
Dinerbon.com Hoogeveen Het Huis met de Duivengaten
Dinerbon.com Hoogeveen Het Huis met de Duivengaten
Dinerbon.com Hoogeveen Het Huis met de Duivengaten

U bent bij het Huis met de Duivengaten altijd meer dan welkom om een dagje op bezoek te komen. Hier wordt u dan ook met open armen ontvangen en vervolgens goed verzorgd door het personeel. En dat terwijl u aan heerlijke kop ambachtelijke koffie zit. Of u knabbelt aan een vers gebakje, u zit midden in een welverdiende borrel of aan een intiem diner voor twee. Of u betaalt net met een dinercheque van Diner Cadeau.

Wat u ook aan het doen bent, bij Het Huis met de Duivengaten zet het personeel alles op alles om uw verblijf zo plezierig mogelijk te maken. Eén van de manieren waarop ze dit voor u doen is het aanbieden van verschillende arrangementen. De drie bekendste hiervan zijn de High Three’s. Dit is de heilige drie eenheid van ‘afternoon delight’. De eerste van de drie is de High Tea, een arrangement waarbij u heerlijke gebakjes krijgt terwijl u mag kiezen uit verschillende theeën, als een echte Engelse Royalty. De tweede is de High Wine. Dit is meer richting de Franse adel en u krijgt drie verschillende wijnen en luxe hapjes die naadloos aansluiten op de smaak van de wijn. En de laatste is de High Beer. Voor mannen en Duitsers. Een keus van drie verschillende speciaal bieren met heerlijke hapjes die wederom perfect aansluiten op de smaken van de bieren.

Gelukkig kunt u ook gewoon heerlijk à la carte dineren of gewoon een biertje komen drinken. Dan hoeft u de lastige keus niet te maken. Wat u ook besluit, vergeet niet te betalen met een dinercheque van Diner Cadeau.