Paviljoen de Bloemert

Adres
De Bloemert 5
9475 TG Midlaren
Telefoon
050-4093548
Dinerbon.com Midlaren Paviljoen de Bloemert
Dinerbon.com Midlaren Paviljoen de Bloemert
Dinerbon.com Midlaren Paviljoen de Bloemert

Paviljoen De Bloemert is een unieke eetgelegenheid aan het Landel Park in Midlaren. Het staat ook wel bekend als het paviljoen met de onbegrensde mogelijkheden. Het team heet u graag welkom voor een smakelijke lunch, borrel of diner! Neem ook gerust uw Dinerbon mee. Sinds januari 2016 waait er een frisse wind door de zaak en sindsdien weten steeds meer mensen De Bloemert te vinden. Na een opfrisbuurt en met een nieuwe bedrijfsvisie heeft het restaurant het duffe imago achter zich gelaten. Ervaar het zelf tijdens een etentje met uw Dinerbon!

Bij Paviljoen De Bloemert streven ze niet naar een Michelinster, maar serveren ze gewoon goede en eerlijke gerechten voor een betaalbare prijs. De koks weten wat lekker koken is! Ook hebben ze de lekkerste biertjes en wijntjes geselecteerd om u een onvergetelijk ontspanmoment te geven. Het hele jaar door serveren ze hele afwisselende gerechten. Tijdens de lunch kunt u heerlijke broodjes bestellen met uw Dinerbon, zoals de gerookte kip of de Drentse boerengehaktbal. Op de avondkaart vindt u onder andere schnitzels, varkenshaas, spareribs, snoekbaars en verschillende soorten burgers. Heeft u zin in een Mega Burger XXL met American burgersaus of is de Vegaburger meer iets voor u?

Op de krijtborden die in Paviljoen De Bloemert hangen staan alle seizoengerechten en proeverijtjes buiten de kaart om. Kom vooral op vrijdag avond langs met uw Dinerbon! Dan kunt u namelijk komen genieten van een feestelijk ‘’All You Can Eat’’ buffet met maar liefst 12 verschillende warme en koude gerechten. Hier moet u wel eerst even voor reserveren!