De Oringer Marke

Adres
Hoofdstraat 9
7873 BB Odoorn
Telefoon
0591 519 000
Dinerbon.com Odoorn De Oringer Marke
Dinerbon.com Odoorn De Oringer Marke

U geniet van echte rust, gastvrijheid en gezelligheid met uw Dinerbon bij de Oringer Marke. Dit mooie hotel/restaurant ligt aan de brink in Odoorn, middenin de Drentse natuur. Hierdoor is de Oringer Marke een ideaal uitgangspunt voor mooie fiets- en wandeltochten. Ook ligt de Oringer marke op slechts zeven kilometer van het beroemde dierenpark Emmen. Maar niet alleen natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen;

De keuken van het restaurant van Oringer Marke is dagelijks geopend van 12:00 tot 20:00. ’s Middags geniet u bijvoorbeeld van een lekkere lunch in de brasserie of van een heerlijk kopje koffie met huisgemaakt gebak. U kunt uiteraard ook langskomen voor een gezellige borrel met goede bieren en wijnen en volop bittergarnituur.

Op de uitgebreide dinerkaart zult u diverse heerlijke gerechten tegenkomen. U kunt a la carte een beslissing maken of het speciale driegangen seizoensdiner proberen. Deze is samengesteld door de chef-kok en gebaseerd op de specialiteiten van het seizoen en de streek. In de keuken van de Oringer Marke wordt enkel met verse ingrediënten gewerkt van de beste kwaliteit. Ook met kinderen hoeft u zich hier geen zorgen te maken. Er zijn heerlijke kindermenu’s te kiezen die zeker in de smaak zullen vallen. Er zijn vele mogelijkheden met grote groepen. Zo zijn er uitgebreide buffetten en koffietafels te organiseren. U kunt gerust informeren naar de vele mogelijkheden.

’s Zomers wordt het mooie terras van de Oringer Marke geopend. Er zijn bij het restaurant meer dan genoeg parkeermogelijkheden. Mogelijkheden te over! Uw bezoek kan alleen nog maar beter worden als u met uw Dinercheque afrekent!