Restaurant t Trefpunt

Adres
Dorpsstraat 49
7933PB Pesse
Telefoon
0528 241 213
Dinerbon.com Pesse Restaurant t Trefpunt
Dinerbon.com Pesse Restaurant t Trefpunt

Restaurant ’t Trefpunt is toch wel één van de gezelligste restaurants waar u terecht kunt met uw Dinerbon! U vindt dit restaurant midden in het mooie dorpje Pesse in Drenthe. U kunt hier genieten van heerlijk eten, verfrissende drankjes en een huiselijke sfeer. Ook zijn de gerechten van ’t Trefpunt zeer schappelijk geprijsd, wat het restaurant toegankelijk maakt voor iedereen. Ook u bent hier van harte welkom voor een lunch of diner! Neem dan ook uw Dinerbon mee.

Restaurant ’t Trefpunt is de ideale tussenstop, beginpunt of eindpunt van een fietstocht in de prachtige omgeving van Pesse. Het zit namelijk vlakbij diverse knooppunten én ze doen zelfs mee aan de culinaire fietsroute van Drenthe. Rust lekker uit onder het genot van een hapje en een drankje. Op de dinerkaart vindt u vooral veel heerlijke vleesspecialiteiten, zoals schnitzel, spareribs en gegrilde rib eye. Bijzonder is de combinatie van lamsfilet en lamsrack van de grill, geserveerd met een honing-rozemarijnjus. Bent u niet zo’n enorme vleeseter? Dan kunt u de Dinerbon ook besteden aan een van de overheerlijke vis- of vegetarische gerechten. Sluit uw diner af met één van de heerlijke desserts. Op de royale dessertkaart vindt u lekkernijen zoals de dame blanche, crème brulee en geroosterd suikerbrood geserveerd met boerenjongens, vanillesaus, kaneelijs en slagroom.

Vindt u het leuk om de Dinerbon uit te geven aan een diner met het hele gezin? Ook dan kunt u terecht bij Restaurant ’t Trefpunt. De kinderen kunnen iets uitzoeken van het kindermenu waar onder andere pannenkoeken, gefrituurde snacks en spareribs op staan. Dat wordt smullen!