Cuisinerie Mensinge

Adres
Mensingheweg 1
9301 KA Roden
Telefoon
050-5013149
Dinerbon.com Roden Cuisinerie Mensinge
Dinerbon.com Roden Cuisinerie Mensinge
Dinerbon.com Roden Cuisinerie Mensinge
Dinerbon.com Roden Cuisinerie Mensinge

Aan de Mensingheweg 1 in het plaatje Roden vindt u tussen het prachtige groen een bijzonder biologisch restaurant. Dit restaurant heeft de naam Cuisinerie Mensinge en wordt gerund door bevlogen eigenaars en een gemotiveerd team. U bent in dit restaurant van harte welkom met uw dinerbon. Wanneer u via het stenen paadje richting het mooie, vrijstaande pand loopt waarin Mensinge gevestigd is, dan komt u direct op het mooie zonnige terras terecht. Op dit terras kunt u in alle rust genieten van een kopje thee, een frisse biologische lunch of een andere versnapering. Loopt u naar binnen in de villa, dan stuit u op de lichte en vrolijke brasserie. De opgeknapte paardenstallen die verder naar achteren liggen zijn voor het diner en bieden en bijzonde omgeving voor een geslaagde avond uit met uw dinerbon.

Wat er op het menu staat bij Cuisinerie Mensinge, dat is voor wat het diner betreft een verassing. Iedere avond stelt de chef een heerlijk ambachtelijk bereid verassingsmenu samen van ingrediënten uit de streek. Deze zijn uiteraard biologisch en de producten worden op een ambachtelijke wijze vervaardigd. ’s Middags kunt u op het terras of in de brasserie genieten van een uitgebreide high tea of een lunch, deze worden uiteraard ook vervaardigd van verse en biologische streekproducten.

Laat u verassen door alle mogelijkheden die biologisch eten biedt, de heerlijke smaak van de gerechten en de rustgevende werking van de groene omgeving van het restaurant. Een bezoek met uw dinerbon aan Cuisinerie Mensinge staat garant voor een middag of avond heerlijk eten en ontspannen, dus twijfel niet langer en breng snel een bezoek aan de Mensingheweg 1 in Roden.