Het Wapen van Drenthe

Adres
Heerestraat 1
9301 AC Roden
Telefoon
050 5019192
Dinerbon.com Roden Het Wapen van Drenthe
Dinerbon.com Roden Het Wapen van Drenthe
Dinerbon.com Roden Het Wapen van Drenthe

Bent u vakantie aan het vieren in de Kop van Drenthe of woont u er in de buurt? Kom dan met uw Dinerbon langs bij Het Wapen van Drenthe. U vindt het hotel en restaurant in hartje Roden, op loopafstand van allerlei leuke winkels en het bos. Het restaurant is toegankelijk voor iedereen die van lekker eten houdt, ongeacht u zij in het hotel verblijven of niet. Ook u bent van harte welkom en uw Dinerbon is dat ook!

Bij mooi weer kunt u plaats nemen op het prachtige terras van Het Wapen van Drenthe, met uitzicht op de Brink van Roden. In 2015 is dit terras zelfs uitgeroepen tot het beste terras van Drenthe! Door de terrasverwarming en de uitschuifbare terrasverkapping, kunt u tot in de late uren genieten van een zwoele zomeravond. Geniet van een gezellig en smakelijk diner met uw Dinerbon! De gevarieerde menukaart biedt voor ieder wat wils en is geïnspireerd door de seizoenen. Bestel eerst één van de overheerlijke voorgerechten, zoals reebokpaté met frambozencoulis of Groninger mosterdkaassoep met droge worst. Ook de hoofdgerechten zijn om van te watertanden. Wat dacht u van gebakken zeetong met remouladesaus of een wildtrio van hert, wild zwijn en konijn? Bij Het Wapen van Drenthe geniet u van een gastronomische maaltijd in ruil voor uw Dinerbon!

Het Wapen van Drenthe is de perfecte tussenstop voor fervente wandel- of fietsliefhebbers. Het Wapen van Drenthe heeft alle informatie over de mooiste routes voor u klaar liggen. Na zo’n tocht zal een diner met uw Dinerbon goed smaken!