Brasserie Vrouwe Swedera

Adres
Westerstraat 84
7963 BE Ruinen
Telefoon
0522 - 471224
Dinerbon.com Ruinen Brasserie Vrouwe Swedera
Dinerbon.com Ruinen Brasserie Vrouwe Swedera
Dinerbon.com Ruinen Brasserie Vrouwe Swedera

U hoeft tijdens een overnachting bij De Stobbe nooit met een lege maag naar bed. U kunt altijd terecht in het gezellige restaurant, Brasserie Vrouwe Swedera. Hier wordt u flink verwend zodat u altijd weer voldaan op uw kamer terecht komt aan het einde van de avond. U kunt natuurlijk ook op andere tijden van de dag terecht in dit knusse etablissement. Voor een snelle hap of als u eens lekker lang wilt tafelen. Welke u ook besluit uit te voeren, het personeel van de brasserie staat voor u klaart om een onvergetelijke ervaring aan u mee te geven. Ook als u wilt betalen met een dinercheque van Diner Cadeau mag u altijd een tafeltje uit kiezen.

Het restaurant is vernoemd naar de vrouw van de ridder Jan de Derde. Een dame van adel dus. U kunt er daarom ook vanuit gaan dat ze bij het restaurant alles op alles zetten om u het gevoel te geven dat ook u van adel bent. Het zal ook niemand verbazen als de Vrouwe, als ze nog had geleefd, zelf regelmatig het restaurant zou verblijden met haar aanwezigheid. Helaas is de Vrouwe overleden in het begin van de vijftiende eeuw dus kan het niet aan haar gevraagd worden.

De kaart van het restaurant staat vol met heerlijke gerechten. Bestel bijvoorbeeld de specialiteit, een heerlijke stoofpot. Mocht u hier geen fan van zijn, dan zijn er nog tal van alternatieven die net zo goed van smaak zijn. Ook kunt u kiezen voor de dagelijks veranderende dagschotel. Deze wordt klaargemaakt met dagverse ingrediënten zodat u gegarandeerd kan worden dat het eten met het oog op duurzaamheid wordt klaargemaakt.

Het personeel zal alles op alles zetten om u een onvergetelijke ervaring te geven. Of u nou een kamer heeft in het hotel of niet. Zelfs als u met een een dinercheque van Diner Cadeau op de proppen komt.