Restaurant de Drentsche Aa

Adres
Ruiterweg 2
9469PN Schipborg
Telefoon
050 409 1672
Dinerbon.com Schipborg Restaurant de Drentsche Aa
Dinerbon.com Schipborg Restaurant de Drentsche Aa
Dinerbon.com Schipborg Restaurant de Drentsche Aa

Heeft u behoefte aan een dagje weg in de natuur? Dan moet u bij Restaurant De Drentsche Aa in de pittoreske omgeving van Schipborg zijn. Ze accepteren nu ook uw Dinerbon! U kunt hier niet alleen heerlijk eten en drinken, maar ook genieten van een prachtig uitzicht over het Drentse natuurlandschap en het Schipborgse Diep. De omliggende bossen zijn ook zeer geschikt voor een lange fietstocht of wandeling én u vindt er diverse historische bezienswaardigheden op steenworp afstand. Kom weer helemaal tot rust bij Restaurant De Drentsche Aa onder het genot van een hapje en drankje! Betalen kan gewoon met uw Dinerbon.

Restaurant De Drentsche Aa is geopend van dinsdag tot en met zondag. Het enthousiaste keuken- en bedieningsteam werkt altijd heel erg hard om de gasten een onvergetelijke avond te bezorgen. U kunt hier echt weer eens genieten van een avond lang tafelen. De menukaart is zeer veelzijdig en u kunt alles bestellen met uw Dinerbon. Onder de hoofdgerechten vindt u onder andere een gebakken entrecote met een zachte morielje-saus, het ‘’Drentsche eendje’’ met sinaasappel-honingsaus, gemarineerde varkenshaassaté en in roomboter gebakken zeetong. Bent u vegetariër? Bestel dan één van de heerlijke groentegerechten zoals de huisgemaakte quiche met aubergine, courgette, winterpeen, champignons en paprika onder een deken van brandnetelkaas.

Heeft u iets te vieren en bent u met vier personen of meer? Dan kunt u de Dinerbon ook inwisselen voor een gezellige High Tea bij Restaurant De Drentsche Aa. Dit leuke arrangement bevat onder andere scones, sandwiches, moorkopjes, bonbons en ‘’Drentse Turf’’. Dat wordt genieten!