Herberg De Witte Olifant

Adres
Europaweg 132
7761 AL Schoonebeek
Telefoon
0524 532424
Dinerbon.com Schoonebeek Herberg De Witte Olifant
Dinerbon.com Schoonebeek Herberg De Witte Olifant
Dinerbon.com Schoonebeek Herberg De Witte Olifant
Dinerbon.com Schoonebeek Herberg De Witte Olifant

Kies uit verschillende zalen Herberg De Witte Olifant in Schoonebeek

Herberg De Witte Olifant in Schoonebeek leent zich uitstekend voor grote en kleine bijeenkomsten. Of je nu op zoek bent naar een plek om te overnachten of te dineren. Door de drie goed uitgeruste zalen zijn er voor ieder evenement voldoende mogelijkheden. Kleinere feesten, partijen en evenementen, het is allemaal mogelijk bij De Witte Olifant in Schoonebeek. Wat voor soort evenement ga jij organiseren met je restaurantbon?

Drentse gastvrijheid ervaar je bij Herberg De Witte Olifant in Schoonebeek

Kom jij binnenkort langs met je restaurantbon? Bij Herberg De Witte Olifant in Schoonebeek ervaar je direct de Drentse gastvrijheid. Het team doet er graag alles aan om je een leuke tijd te bezorgen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de historische hoogveengebieden, het Veenpark, het Vincent van Gogh huis, Wildlands Adventure Zoo, Atlas Theater en Indoor Plopsa in Coevorden. Al deze activiteiten lenen zich uitstekend met een lekkere lunch, een diner of een borrel met wat lekkers.

Kies uit verschillende arrangementen bij Herberg De Witte Olifant in Schoonebeek

Wist je dat je bij Herberg De Witte Olifant in Schoonebeek uit verschillende arrangementen kunt kiezen? Denk hierbij aan een High Tea, een High Beer en een kinderfeestje. Om meer te weten over de mogelijkheden die er zijn met een arrangement, doet het je goed om een reservering te maken met je restaurant cadeau. Het personeel denkt graag met je mee en je bent altijd verzekerd van een passend voorstel. Of je nu alleen langskomt met je partner, met familie, vrienden of collega’s, je bent er altijd zeker van dat er meer dan genoeg plek is in het restaurant. Onbezorgd genieten met je restaurant cadeau, dat is wat je kunt verwachten bij Herberg De Witte Olifant in Schoonebeek.