Adelhof

Adres
Vledderweg 19
8381 AB Vledder
Telefoon
0521 381440
Dinerbon.com Vledder Adelhof
Dinerbon.com Vledder Adelhof

In Vledder vind je Adelhof, een camping met bungalowpark en bekend als dé familiecamping van Drenthe. Uiteraard beschikt de Adelhof over een gezellig café-restaurant, waar alleen de beste en lekkerste gerechten bereid worden. Je kunt er bovendien betalen met een dinerbon of een dinercheque je rekening betalen.

De menukaart puilt bijkans uit van de lekkernijen

Je kunt echt uitgebreid lunchen in Vledder, waar de menukaart voor de lunch bijkans uitpuilt, zo veel lekkers is beschikbaar. Een soep van de dag, stokbrood, tosti’s, broodjes, uitsmijters in allerlei varianten of een broodje hamburger de luxe of club sandwiches of vleeskroketten, het smaakt je heerlijk tijdens je verblijf op de camping in Vledder, in de buurt van Meppel. Aan maaltijdsalades ook al geen gebrek met gerookte kipfilet of gerookte zalm of pannenkoeken of een plate friet mayo en dat met kroepoek atjar of een platte schnitzel met gebakken uit. Let wel; we hebben het over de lunch, een lunch die ook nog eens zeer betaalbaar is.

Kies voor een hoofdgerecht van vlees of vis en een dessert van fruitsorbet of dame blanche

Het diner dan, met heerlijke voorafjes als rundercarpaccio met pijnboompitten, gerookte zalm of kipfilet, een mandje stokbrood of een groentequiche. Je kunt ook nog eens kiezen voor verschillende soepen. Het hoofdgerecht kan zomaar een stoofpotje vis zijn met diverse vissoorten in witte wijnsaus of op de huid gebakken zalmfilet.

Ook voor vegetariërs is er voldoende keuze

Liever vlees? Dan kun je kiezen voor varkensmedaillon, een runderstoofpotje, Hollandse biefstuk, schnitzel, spareribs, terwijl er ook voor de vegetariërs voldoende aanwezig is. Hoewel de kans niet heel groot is dat je hierna nog erg veel honger hebt, gaat iets lekkers in de vorm van een dessert er vast nog wel in. Je kunt nu kiezen uit een dame blanche bijvoorbeeld, een fruitsorbet of een heerlijke Coupe Aldelhof. Reken tenslotte af met je dinercheque of dinerbon.