Hegen

Adres
Wezuperstraat 15
7852 TG Wezup
Telefoon
0591-371224
Dinerbon.com Wezup Hegen
Dinerbon.com Wezup Hegen
Dinerbon.com Wezup Hegen
Dinerbon.com Wezup Hegen

Het restaurant van Hotel Hegen staat sinds 1834 bekend om haar heerlijke gerechten en de gemoedelijke Drentse sfeer. Zowel hotelgasten als buurtbewoners zijn hier van harte welkom voor een bak koffie met taart of een smakelijke lunch of diner. Neem ook gerust uw Dinerbon mee. Hotel Hegen is de ultieme plek om weer even helemaal uit te rusten en tot u zelf te komen. Uiteraard hoort hier ook een lekker hapje en drankje bij!

Hotel Hegen is dagelijks geopend tussen 10:00 en 20:00. Vergeet uw Dinerbon niet. Het enthousiaste team staat voor u klaar om u helemaal in de watten te leggen. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke lunch tussen het fietsen door. Op de lunchkaart vindt u heerlijke broodjes, salades en warme gerechten zoals de huisgemaakte gehaktbal en de quiche met seizoensgroenten. In de zomer kunt u ook plaats nemen op het fijne terras. Ook tijdens het diner is uw Dinerbon goed besteed. Op de a la carte kaart vindt u bourgondische gerechten zoals varkenshaasmedaillons, gebakken heilbotfilet en lamsfilet met honing. U proeft de oorspronkelijke smaak van de ingrediënten en de liefde voor seizoensproducten. Een mooi glas wijn maakt de ervaring compleet!

Maak kennis met de beste producten van Drentse bodem. Ruil bijvoorbeeld uw Dinerbon in voor het ‘’Drents Menu’’. Dit bestaat uit carpaccio van Drents Weidevlees, een stoofschotel van Drents Weidevlees en boerenjongens met vanille-ijs en slagroom. U geniet van dit heerlijke menu in de gemoedelijke ambiance van Hotel Hegen.