Restaurant de Brug

Adres
Tilburgstraat 5
9432 TV Zuidveld
Telefoon
0593 - 331227

Kent u Restaurant De Brug in het Drentse Zuidveld al? Deze eetgelegenheid staat ook wel bekend als het restaurant met de koebellen. Die hangen namelijk boven iedere tafel en worden door de koks geluid wanneer uw vlees klaar is. Zo hoeft u niet te staan wachten op uw eten! U kunt ook met uw Dinerbon terecht bij Restaurant De Brug. De huisgemaakte gerechten, gemoedelijke sfeer en vriendelijke bediening maken van uw avond een smaakvol succes. Kom dus gauw langs op woensdag tot en met zondag!

Bij Restaurant De Brug geniet u van een heerlijk diner met uw Dinerbon, die u zelf mag samenstellen aan de hand van de a la carte menukaart. Daarnaast kunt u in het weekend onbeperkt gebruik maken van de royale buffetten die gevuld zijn met verse huisgemaakte gerechten. Er is voor ieder wat wils: nasi, saté, stoofschotel, spareribs, gambaspiesjes en nog veel meer. Restaurant De Brug is dan ook zeer geschikt voor een diner met een zeer divers gezelschap. Uw Dinerbon is hier sowieso goed besteed! Vanaf zes personen kunt u ook kiezen voor het steengrill en barbecue arrangement. Samen met uw tafelgenoten bereidt u uw eigen vis en vlees! Hier krijgt u ook warme groenten, frites, kartoffelsalade, rauwkostsalade, meloen, rabarber, appelmoes en sausjes bij.

Bij zo’n heerlijk diner bij Restaurant De Brug hoort natuurlijk ook een lekker drankje. Ze tappen met gepaste trots een bijzonder streekbiertje uit Groningen: Grunn. Dit is goed kwaliteitsbier dat zeer gewaardeerd wordt door de bierminnende gasten. Proef het zelf tijdens een diner met uw Dinerbon!