Bowling Almere

Adres
Trekweg 31
1338 GA Almere
Telefoon
036 - 5491091
Dinerbon.com Almere Bowling Almere
Dinerbon.com Almere Bowling Almere
Dinerbon.com Almere Bowling Almere

Bowling Almere is een grote en modern ingerichte bowlingbaan, die ook beschikt over een gezellig restaurantgedeelte. U kunt hier terecht voor een uitstekend diner in ruil voor uw Dinerbon! Bowling Almere is met haar 24 bowlingbanen, spectaculaire verlichting in alle kleuren van de regenboog en uitgebreide horecafaciliteiten misschien wel de mooiste bowlingbaan van Nederland. Zowel de amateur als de professionele bowler kan hier een geweldige avond beleven. Ook u bent van harte welkom voor een potje en een smakelijk diner met uw Dinerbon.

Een avondje uit bij Bowling Almere is geschikt voor zowel stellen, gezinnen als grote groepen. Na het bowlen kunt u heerlijk dineren in het sfeervolle restaurant. Een extra feestelijke manier om uw Dinerbon te besteden is het grill/gourmet-arrangement van Bowling Almere. Dan kunt u samen met uw tafelgenoten uw eigen maaltijd grillen op de hete rookvrije grillplaat op het midden van de tafel. Dan kunt u eindeloos genieten van bijvoorbeeld biefstuk, varkenshaas, kalkoenfilet, slavink, kipfilet, zalm, witvis en garnalen. Voor een kleine meerprijs kunt u er ook nog eens onbeperkt bij drinken! Uiteraard kunt u ook gewoon iets van de kaart bestellen met uw Dinerbon. Wat dacht u van een super saté spies met gemarineerde varkenshaas, biefstuk met champignon- of pepersaus of op de huid gebakken zalm met witte wijnsaus?

Uiteraard is Bowling Almere ook een uitermate geschikte plek voor een gezellig etentje met uw kinderen. Ze beschikken dan ook over een speciaal kindermenu voor kinderen tot 12 jaar. Ze kunnen frietjes met een frikandel, kaassouflé, kroket of kipcorn bestellen. En een kinderijsje natuurlijk!