Chapeau

Adres
Straat van Florida 1
1334PA Almere
Telefoon
036 5496244
Dinerbon.com Almere Chapeau
Dinerbon.com Almere Chapeau
Dinerbon.com Almere Chapeau

Aan de Straat van Florida 1 vindt u Restaurant Chapeau. Restaurant Chapeau is een bijzonder restaurant en dé optie wanneer u met uw dinerbon iets wilt ondernemen dat iets minder standaard is dan dineren in een gewoon restaurant. Chapeau is namelijk niet zomaar een restaurant, maar een die wordt gerund door studenten. Het restaurant is een onderdeel van het pand van ROC Flevoland en de studenten werken hier als stage in de keuken. Zij bereiden voor u voor een appel en een ei een heerlijk smaakvol diner, terwijl zij zelf leren om en echte chef te worden. Dit maakt een bezoek aan Restaurant Chapeau met uw dinerbon een bijzondere ervaring! Neem plaats aan een van de mooi ingedekte tafels met witte kleden in de zeer lichte ruimte en laat u verrassen door de aanstormende chefs van Nederland!

Het menu dat er wordt geserveerd bij Restaurant Chapeau is niet altijd hetzelfde. Het hangt van de avond af wat u bij uw bezoek met uw dinerbon kunt verwachten. Op dit moment kunt u zich onder andere verheugen op een amuse van tomaat, tortillachips en guacamole en een tussengerecht van verse kippensoep. Het hoofdgerecht is een heerlijke tagliatelle met courgette, zalm en roomkaas en u kunt de avond afsluiten met een zoet nagerecht van lavacake, witte crème brûlée en aardbeien. Nog geen zin om naar huis te gaan? Bestel dan een kopje koffie en eet daar een lekkere macaron bij.

Bent u benieuwd naar Restaurant Hommeles? Bezoek dan de facebook van het restaurant voor het menu en laat weten met hoeveel personen u langs wilt komen! Wij wensen u een fijne avond uit met uw dinerbon!