Chez Alexander

Adres
Belfort 5
1315 VA Almere
Telefoon
036 5247978
Dinerbon.com Almere Chez Alexander
Dinerbon.com Almere Chez Alexander

Welkom bij Chez Alexander, een modern en sfeervol restaurant met een internationale keuken dat zich bevindt in het centrum van de stad Almere aan een van de meest bruisende pleinen van de stad. Bij Chez Alexander bent u van harte welkom om plaats te nemen met uw dinerbon en een gezellige avond te beleven met vrienden, familie of collega’s. In de winter zit u heerlijk binnen in het warm ogende restaurant, en met mooi weer kunt u juist heerlijk buiten zitten met uitzicht over het gezellige plein. Op een deel van het terras staan comfortabele loungebanken, waar u voordat u gaat dineren met uw dinerbon heerlijk kunt genieten van een wijntje of een ander verfrissend drankje.

In de keuken van Chez Alexander worden door de koks heerlijke maaltijden bereid die zijn geïnspireerd op de Franse en de Nederlandse keuken. Hiervoor worden altijd verse ingrediënten gebruikt en dat kunt u proeven. Begin de avond met een heerlijk pasteitje gevuld met huisgemaakte champignonenragout, of kies voor een Thaise Tom Ka Kai Soep met kroepoek. Vervolg uw culinaire avontuur met een mixed grill van lamskotelet, varkenshaas, saucijs en kalfsoester met groenten en friet of bestel een tagliatelle met gerookte zalm, tomaat, spinazie, mascarpone en Parmezaan. Sluit de avond af met een warm chocoladetaartje met zachte vulling en stoofperenijs, of met een crêpe Suzette met vanille-ijs en sinaasappelsaus. Uiteraard kunt u daarna nog genieten van een heerlijke koffie of thee.

Kom vooral zelf alle mogelijkheden ontdekken bij Chez Alexander. Het team van het restaurant hoopt u snel te mogen ontvangen. Vergeet niet om wanneer u het restaurant bezoekt ook uw dinerbon mee te nemen. Wij wensen u een fijne avond toe met uw dinerbon bij Chez Alexander!