Kimono Almere

Adres
Belfort 16
1315 VB Almere
Telefoon
036 5303244
Dinerbon.com Almere Kimono Almere
Dinerbon.com Almere Kimono Almere
Dinerbon.com Almere Kimono Almere
Dinerbon.com Almere Kimono Almere
Dinerbon.com Almere Kimono Almere

Kimono in Almere is de plek om eens de echte ‘Japanese dining experience’ te ervaren, want Kimono is bij uitstek het sushi- en grillrestaurant waar dat als nergens anders kan. Kimono bied je de mogelijkheid om kennis te maken met alles wat met de Japanse en Aziatische keuken te maken heeft door het aanbieden van een all you can eat lunch en diner. Dé ideale gelegenheid om nader met deze keuken kennis te maken. Bij Kimono wordt de dinerbon en de dinercheque geaccepteerd overigens.

Onbeperkt genieten van sushi en verschillende grill gerechten

Door te kiezen voor een all you can eat arrangement kun je onbeperkt genieten van sushi en de grill gerechten die in Almere worden aangeboden. Wat zeker is, is dat je bij Kimono steeds pure en verse producten aangeboden krijgt, op perfecte wijze bereid door de gespecialiseerde koks. Behalve de al genoemde all you can eat lunch en het all you can eat diner, biedt Kimono een Gastric bypass menu, een Ramen en Poke Bowl menu, een theatermenu en een sushi en movies menu.

Op de kaart van Kimono vind je liefst 125 verschillende gerechten

Op de kaart van Kimono staan liefst 125 verschillende gerechten. Het betreft steeds kleine schaaltjes die aan tafel geserveerd worden. Op de kaart vind je verse sushi en salade, heel erg veel warme gerechten als biefblokjes van de teppanyaki plaat, zalmfilet, garnalen, malse kipspiesjes, noodles en groente. Aan keuze in elk geval geen gebrek bij Restaurant Kimono, waar et dan ook altijd gezellig druk is. Mocht je nog ruimte hebben voor een dessert dan kun jij je hart ook al ophalen bij Kimono dat onder meer exotische vruchten, fruit, tal van zoetigheden, en zeven soorten roomijs, net als Ben en Jerry’s ijs te bieden heeft. Betalen doe je vervolgens met de dinerbon of de dinercheque.