Mallika Thai Food

Adres
Bandastraat 68
1335 JW Almere
Telefoon
036 - 8449859
Dinerbon.com Almere Mallika Thai Food
Dinerbon.com Almere Mallika Thai Food
Dinerbon.com Almere Mallika Thai Food
Dinerbon.com Almere Mallika Thai Food

Welkom bij restaurant Mallika Thai Food! Dit gezellige Thaise restaurant is gelegen in Almere Buiten en wordt gerund door Mallika Sokool, die al enkele jaren met veel passie voor u de lekkerste Thaise culinaire specialiteiten op tafel zet voor een betaalbare prijs! Reserveer met uw dinerbon een van de negen tafeltjes in het knusse restaurant en laat u verassen door de grote variëteit aan smaken, geuren en kleuren van de Thaise keuken. Ook wanneer u nog niet bekend bent met de Thaise Cuisine is restaurant Mallika Thai Food de plaats voor u, gastvrouw Mallika Sokool adviseert u graag over de verschillende gerechten en zorgt ervoor dat ook u de gerechten naar uw smaak weet te vinden!

Het leuke aan de Thaise keuken is dat deze de hoogtepunten van de culinaire Zuidoost Aziatische cuisine combineert, waardoor er echt voor iedereen een gerecht is dat diegene lekker vindt. Van curries tot zoetzure gerechten en noedelgerechten, pittig of juist zoet, alles vindt u op de menukaart bij Mallika Thai Food. Deze gerechten worden voor u bereid van de lekkerste ingrediënten. U kunt met vrienden en familie gezellig dineren in het restaurant, maar u kunt bij restaurant Mallika Thai Food ook heerlijke maaltijden afhalen met uw dinerbon. U kunt gewoon in het gezellige restaurant wachten tot uw eten klaar is, en indien u dat wilt een kijkje nemen in de keuken waar uw gerecht wordt bereid!

Kom snel zelf de veelzijdigheid van de Thaise keuken ontdekken en breng met uw dinerbon een bezoek aan restaurant Mallika Thai Food.