Pallas Athene

Adres
Rembrandtweg 14
1318 KR Almere
Telefoon
036-5232552
Dinerbon.com Almere Pallas Athene
Dinerbon.com Almere Pallas Athene
Dinerbon.com Almere Pallas Athene
Dinerbon.com Almere Pallas Athene

LET OP: uw cadeaukaart kan niet worden gebruikt in combinatie met lopende acties van het restaurant zelf.

Altijd al een keer naar Griekenland gewild, of staat u te trappelen om nog een keer te gaan? Kom dan langs bij Pallas Athene in het mooie Almere. Kom bij ons binnen met uw dinerbon en ervaar het échte Griekenland. Pallas Athene kenmerkt zich vanaf het begin al als een gezellig restaurant voor families die niet vies zijn van Grieks eten. Kom en geniet van onze heerlijke uitgebreide Griekse keuken.

Pallas Athene de prachtige godin van de Hemel. Zij staat symbool voor ons restaurant. Bij ons kunt u genieten van onze gerechten bereide met volmaakte en vooral pure goddelijke ingrediënten. Wij laten onze ingrediënten geheel tot zijn recht komen door ze niet onnodig te laten bewerken. Bij ons kunt u genieten van heerlijke én eerlijke Griekse maaltijden.

Van oorsprong komen de eigenaren uit Griekenland en hebben het gevoel voor lekker eten door hun bloed stromen. Door hun achtergrond hebben ze kennis kunnen maken met de authentieke Griekse keuken en de unieke producten die groeien op het vruchtbare Griekse land. Elk gerecht op de kaart bestaat uit producten die met aandacht selectief zijn geïmporteerd uit Griekenland zelf.

Wij geven u de keuze uit heerlijke dagverse en exclusieve vis- en vleesgerechten. Ons menu varieert elke dag. Kom langs met uw dinerbon en laat u verrassen door de kleurrijke smaken van de Griekse keuken. Ook hebben wij zorgvuldig voor u speciaal een heerlijke wijnkaart samengesteld.

Wilt u even vergeten dat u zich in Nederland bevindt en wegdromen naar het prachtige Griekenland? Kom dan snel een keer binnenstappen en laat u meenemen op reis naar dit mooie land.