Payal

Adres
Deventerpad 10
1324 EE Almere
Telefoon
036-5330570
Dinerbon.com Almere Payal
Dinerbon.com Almere Payal
Dinerbon.com Almere Payal
Dinerbon.com Almere Payal

Woont u in Almere en heeft u nog een Dinerbon tot uw beschikking? Ga dan op culinaire ontdekkingsreis bij Restaurant Payal aan het gezellige Deventerpad met uitzicht op het weerwater.  Laat u mee voeren langs de meest culinaire streken van India, met haar tandoori’s en biriyani’s. Restaurant Payal is een zeer toegankelijk restaurant voor zowel gasten die al dol zijn op de Indiase keuken als gasten die een keer iets nieuws willen proberen. Ook u bent er van harte welkom en uw Dinerbon ook! Restaurant Payal is zeven dagen per week geopend tussen 17:00 en 22:00.

Geniet van de ultieme ervaring van Indiaas eten met het All You Can Eat arrangement van Restaurant Payal. Voor slechts €21,50 kunt u onbeperkt genieten van een ruim aanbod aan voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. Dit is inclusief papperdams, diverse sauzen, basmatirijst en aloo matter. U mag zo veel bijbestellen als u wilt! Zo leert u met behulp van uw Dinerbon echt de Indiase keuken kennen. Het is ook mogelijk om een van de heerlijke menu’s de bestellen. Bestel bijvoorbeeld het Payal Veggie Delight Menu voor twee personen. Dit bestaat uit Panir Palakwala, Daal Makhnie, Aloo matter, naan, gemengde salade, papperdams, basmatirijst en Kheer. Heeft u echt specifieke trek in een Tandoori specialiteit of Indiase curry? Ook dan kunt u met uw Dinerbon bij Restaurant Payal terecht.

Alle gerechten van Payal worden bereid met verse producten. Dit zorgt niet alleen voor een geweldige smaak, maar draagt ook bij aan een gezonde levensstijl. Reserveer nu en geniet van een heerlijke Indiase maaltijd!