Taj Taste of India

Adres
Evenaar 171
1336 NH Almere
Telefoon
036-5245447
Dinerbon.com Almere Taj Taste of India
Dinerbon.com Almere Taj Taste of India
Dinerbon.com Almere Taj Taste of India

U kunt nu ook met uw Dinerbon terecht bij Taj Taste of India! Dit is een gezellig Indiaas specialiteiten restaurant, gevestigd in Almere-Buiten. Dit restaurant is zowel geschikt voor liefhebbers van de Indiase keuken als gasten die deze exotische keuken beter willen leren kennen. De vriendelijke bediening adviseert u graag over een passend gerecht met de juiste pittigheid. Zo kan iedereen genieten van een uitgebreid diner in Indiase stijl! Het team van Taj Taste of India hoopt u en uw Dinerbon spoedig te mogen ontvangen.

De chefs van Taj Taste werken uitsluitend aan de hand van traditionele Indiase recepten en met verse ingrediënten en unieke kruidencombinaties. Ook beschikt het restaurant over een traditionele Tandoori klei-oven, waarin de vlees- en visgerechten worden bereid. Wat dacht u bijvoorbeeld van Lamb Sheek Kebab Tandoori? Dit zijn rolletjes van gegrild lamsgehakt aan een spies gekruid met knoflook, gember, ui, koriander en mint. U kunt de Dinerbon ook inruilen voor de Tandoori Mixed Grill met Tandoori Chicken, Chicken Tikka, Seekh Kebab, King Prawns en Boti Kebab. Kijk ook eens naar de speciale menu’s van Taj Taste of India. U kunt dan middels meerdere gangen kennis maken met de veelzijdige Indiase keuken! Een vegetarisch menu en een kindermenu behoren ook tot de mogelijkheden.

Taj Taste of India bereidt ook diverse soorten nan-brood zelf. Deze worden klaargemaakt in de klei-oven terwijl u bestelt. Zo hebben ze naast de klassiekers zoals knoflooknan en kaasnan ook een aantal bijzondere varianten. Wat dacht u van de Lachedar Paratha met anijs, bruinmeel en boter? Dit wordt smullen!