Tang Dynastie

Adres
Sumatraweg 2
1335 JM Almere
Telefoon
036 - 5213010
Dinerbon.com Almere Tang Dynastie

Tang Dynastie in Almere Buiten is één van de vele restaurants waar u terecht kunt met uw Dinerbon. Als u dol bent op de Aziatische keuken of als u deze juist beter wilt leren kennen, bent u hier aan het goede adres. Door de vele verschillende arrangementen en dinermogelijkheden waarover het restaurant beschikt, kan iedereen zich thuis voelen bij Tang Dynastie! Het is een zeer geschikte plek voor zowel een romantisch diner voor twee als een etentje met de hele familie. U bent elke dag van harte welkom tussen 12 en 22. Vergeet uw Dinerbon niet!

Een leuke manier om kennis te maken met de veelzijdige Aziatische keuken is het All You Can Eat concept van Tang Dynastie. Dit houdt in dat u voor een vaste prijs drie uur lang kunt genieten van allemaal verschillende gerechtjes in kleine porties. Zo kunt u allemaal verschillende dingen proeven! Op deze ‘’Aziatische tapas’’-kaart vindt u onder andere sushi, soepen, dim sum, satés, teppanyaki grillgerechten, gefrituurde snacks, wokgerechten en nog veel meer. Uiteraard kunt u ook iets bestellen van de reguliere kaart met uw Dinerbon. Voor slechts €24,50 krijgt u al een viergangenmenu in oosterse stijl. U mag dan zelf uw favoriete gerechten uitkiezen. Wat dacht u van Babi Pangang, Foe Yong Hai of garnalen in Kwong Po saus?

Ook als u zin heeft in sushi, kunt u bij Tang Dynastie terecht met uw Dinerbon. Ze hebben een ruim assortiment aan maki, nigiri, sashimi, gunkan en hand rolls. Of bestel bijvoorbeeld het Premium Verassing Sushiplateau dat dagelijks wordt samengesteld door de chef. Afhalen kan natuurlijk ook!