Moellies Proef de Aandacht

Adres
Havenplein 2
8254 KJ Dronten
Telefoon
0321-336040
Dinerbon.com Dronten Moellies Proef de Aandacht
Dinerbon.com Dronten Moellies Proef de Aandacht
Dinerbon.com Dronten Moellies Proef de Aandacht
Dinerbon.com Dronten Moellies Proef de Aandacht

Moellies is een knusse eetgelegenheid waar u nu ook terecht kunt met uw Dinerbon. Ze zijn te vinden in het winkelcentrum Suydersee in Dronten. U bent van harte welkom om hier te komen genieten van een kopje koffie met lekkers, lunch, borrel of diner. Ze zijn namelijk dagelijks geopend tot 22:00. Het motto van Moellies is ‘’Proef De Aandacht’’ en u zult snel genoeg merken waarom. De menukaart is met veel zorg samengesteld, de gerechten zijn altijd huisgemaakt en de bediening is enorm klantgericht. Uw Dinerbon is hier dus goed besteed.

Voor zowel de lunch als het diner beschikt Moellies over een uitgebreide menukaart. Alle gerechten worden dagelijks vers bereid met veel producten uit Flevoland en van biologische leveranciers. Het voordeel is dat de koks hierdoor producten kunnen gebruiken waarin geen E-nummers zijn verwerkt. Bovendien is het ook een steuntje in de rug voor de lokale ondernemers! Geniet met uw Dinerbon van een uitgebreid driegangenmenu. Stel zelf uw diner samen voor maar €19,50. Ga eerst voor een lekker voorgerecht zoals de romige mosterdsoep met spekjes of de in knoflook gebakken gamba’s. Onder de hoofdgerechten vindt u lekkernijen zoals gekonfijte parelhoen, gerookte forel en gebakken kogelbiefstuk. De vegetariërs onder ons kunnen een romige pasta met knoflook, oesterzwammen en champignons bestellen.

Moellies is ook een leuke optie voor als u de Dinerbon wilt uitgeven aan een avondje uit met uw kinderen. Ze hebben een aantal leuke kindergerechten én een speelhoek waar de kleintjes zich goed kunnen vermaken. Geniet van een gezellig avondje uit met het hele gezin!