Restaurant Silver

Adres
Zilverparkkade 1
8232 WJ Lelystad
Telefoon
0320 417645
Dinerbon.com Lelystad Restaurant Silver
Dinerbon.com Lelystad Restaurant Silver
Dinerbon.com Lelystad Restaurant Silver
Dinerbon.com Lelystad Restaurant Silver
Dinerbon.com Lelystad Restaurant Silver

Voor ‘wine en dine’ ga je naar Restaurant Silver in Lelystad, ook al een perfecte gelegenheid om je dinerbon of je dinercheque te gebruiken. Eten bij Silver is een belevenis, iets anders dan te doen gebruikelijk. Het is echter bovenal heerlijk eten of lunchen en vooral ontdekken, het ontdekken van nieuwe gerechten en nieuwe smaken.

Vernieuwde gerechten bereid volgens de klassieke gerechten

Bij Silver worden vernieuwde gerechten aangeboden die met de klassieke technieken zijn bereid. Er wordt bovendien veel gebruik gemaakt van seizoenproducten. Bij de gerechten is steeds een uitstekend aansluitende wijn beschikbaar. Bij Silver in Lelystad is eten een compleet en echt avondje uit. Het is smaakbeleving in optima forma in de verder moderne en rustige zaak. Wil je lunchen dan kies je tussen de 8 en 10 gerechten en kun je gebruik maken van de Basic kaart. Zeker is dat de kaart voortdurend wisselt.

Laat je verrassen door chef kok Roy Kramer

Ook als je gaat dineren kun je gebruik maken van de Basic kaart met daarop gerechten als slangmakreel, gefermenteerde peper, wortel entrecote, octopus of buikspek met paling, terwijl er ook entrecote, kaas en kokos beschikbaar is. Je kunt wat betreft het diner kiezen voor een 3-gangen maar ook voor een 10-gangen menu. Interessant is ook de optie Trend die je kunt kiezen als je wilt dineren. Je krijgt dan innovatieve gerechten voorgeschoteld. Je laten verassen door een diner van chef kok Roy Kramer behoort eveneens tot de mogelijkheden die Silver te bieden heeft. Ook al interessant is de wine en virging tasting; om de ultieme smaakbeleving te garanderen complementeert de wijn het eten en versterkt het de smaak van het eten bovendien. Eten bij Silver is anders, maar altijd bijzonder smaakvol. Vergeet vooral niet je dinerbon of je dinercheque mee te nemen, want nergens anders kun je die beter gebruiken dan in Lelystad.