Tajine

Adres
Kamp 4302
8225HS Lelystad
Telefoon
06 48068742
Dinerbon.com Lelystad Tajine
Dinerbon.com Lelystad Tajine

Wist u dat u sinds kort de kans heeft om met uw dinerbon in Lelystad te gaan proeven van Marokkaanse specialiteiten in het Marokkaanse specialiteiten restaurant Tajine aan de Kamp 4302? Het team van dit restaurant ontvangt u en uw dinerbon namelijk graag voor een uitgebreide lunch of een heerlijk diner. Iedere dinsdag tot en met zondag kunt u een bezoek brengen aan dit restaurant, dat geheel in de prachtige Marokkaanse stijl is ingericht. Een bezoek aan restaurant Tajine staat dus garant voor een gezellige en sfeervolle avond waarbij u door de bediening goed in de watten zult worden gelegd. U bent met grote groepen welkom of met zijn tweeën, met vrienden, familie en collega’s of met wie u maar wilt en uw dinerbon is ook altijd welkom in dit restaurant.

Op de kaart vindt u allerlei specialiteiten, van linzensoepjes met kikkererwten tot heerlijke Tajines met gestoofd kalfsvlees, abrikozen, pruimen, amandelen, specerijen en ei. Voor de vegetariërs onder ons is er bij Tajine ook genoeg te beleven. Zij kunnen genieten van een vegetarische Tajine die wordt bereid met heerlijke smaakvolle groenten.  Komt u vroeger op de dag langs of heeft u na het diner nog zin in iets zoets en vooral nog geen zin om naar huis te gaan, dan moet u echt eens de traditionele Marokkaanse high tea proberen die in het restaurant wordt aangeboden. Er wordt dan heerlijke muntthee geschonken waarbij u zoete en zoute hapjes kunt verachten,

Laat u eens echt verassen met uw dinerbon en ontdek de Marokkaanse keuken en alle heerlijkheden die deze u te bieden heeft. Het team van tajine hoopt u snel te mogen ontvangen in hun sfeervolle restaurant!