Restaurant De Kaap

Adres
Wijk 1 5
8321 EK Urk
Telefoon
0527 - 681509
Dinerbon.com Urk Restaurant De Kaap

Bij restaurant de Kaap ervaart u Urk op een bijzondere manier. Dit restaurant ontvangt jaarlijks vele beroemdheden uit eigen land, maar ook duizenden gasten uit het diverse andere landen. Door de kwaliteit van het eten en de uitstekende service onderscheidt de Kaap zich en nu kunt u hier met uw Dinerbon van genieten. Behalve op de kerstdagen en op oud- en nieuwjaarsdag kunt u altijd bij restaurant de Kaap terecht. U parkeert uw auto op de parkeerplaats of meert aan met uw bootje! Op de warme dagen is het mooie terras geopend. U kijkt uit op de oude vuurtoren en met een kleine wandeling bent u op het strand. Naast dineren kunt u bij de Kaap ook overnachten. Kijkt u eens op de website voor alle mogelijkheden.

De kaart van de Kaap bevat voornamelijk heerlijke verse visgerechten. De vis wordt elke dag gehaald van de visafslag, die zich even verderop bevindt. Ook worden er vaak traditionele Urker producten in de gerechten verwerkt. De chefs zijn altijd bezig om nieuwe gerechten te bedenken met heerlijke seizoens- en streekproducten.

Onder het genot van het knapperende haardvuur kunt u eens rustig de antieke scheepsornamenten, schitterende flora en nostalgische scheepsmodellen in het restaurant bekijken. Ook is er een collectieve aanwezig van eeuwenoude klederdracht van de vissersdorpen rondom het IJsselmeer. Uiteraard ontbreekt de traditionele eigen klederdracht. Niet!

Bij restaurant de Kaap geniet u van dagverse vis op vakkundige wijze bereid, attente service en de ervaring van het echte Urk. Afrekenen doet u met uw Dinerbon waardoor uw diner nog lekkerder wordt!