Restaurant Taverne

Adres
Burgermeester J. Schipperkade 8
8321EH Urk
Telefoon
0527-264687
Dinerbon.com Urk Restaurant Taverne
Dinerbon.com Urk Restaurant Taverne

Restaurant Taverne is een unieke eetgelegenheid in Urk waar u heerlijk kunt eten en drinken met uw Dinerbon. Bijzonder is de locatie: de Haven van Urk, met aan de voorkant de bedrijvigheid van de passantenhaven en aan de achterkant een schitterend uitzicht over het IJsselmeer. In de zomer is het dus goed toeven op het terras aan het water! Jong en oud genieten hier van heerlijke gerechten, een borrel of een lekker klein hapje. Ook u bent van harte welkom om uw Dinerbon hier te verzilveren! Restaurant Taverne is geopend van maandag tot en met zaterdag tussen 12:00 en 23:00.

Zowel stellen als gezinnen, vriendengroepen of grotere gezelschappen zijn van harte welkom bij Restaurant Taverne. Ze beschikken ook over een uitgebreide en gratis parkeergelegenheid voor de deur. In de avond kunt u aanschuiven voor een heerlijk diner met uw Dinerbon. Op de a la carte kaart vindt u onder andere schnitzel, varkenshaas, tournedos en een Urks visserspalet met een zalmmootje, scholfilet, slibtong, kabeljauw en gamba’s. Alle gerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen, frites, sla en dagverse groenten. Bestel er nog een lekker glaasje wijn en een dessert bij en uw maaltijd is compleet. Wat dacht u van een crème brulée of chocolademousse met kokosijs?

Neem ook uw kinderen mee naar Restaurant Taverne! Hier kunt u echt even met het hele gezin genieten van een avondje uit. Vergeet ook dan uw Dinerbon niet. Op de kinderkaart vindt u pannenkoeken en gefrituurde snacks en nog veel meer. Ook krijgen allen kinderen een leuke kleurplaat!