Fat Alice Zeewolde

Adres
Kerkplein 23
3891 ED Zeewolde
Telefoon
036 - 5224648
Dinerbon.com Zeewolde Fat Alice Zeewolde
Dinerbon.com Zeewolde Fat Alice Zeewolde
Dinerbon.com Zeewolde Fat Alice Zeewolde

Fat Alice in Zeewolde staat al meer dan 20 jaar bekend om haar heerlijke vleesspecialiteiten, unieke manier van marineren en gemoedelijke ambiance. Ook u bent er nu van harte welkom om te komen genieten van een feestelijk diner en een mooi glas wijn. Neem ook gerust uw Dinerbon mee. Het restaurant is vernoemd naar een vrolijke vrouw uit het zuiden van Amerika die is opgegroeid met swingende muziek en typisch cajunfood. Laat u onderdompelen in deze verrukkelijke kookstijl en geniet!

De cajun kooktraditie staat bekend om de heerlijk geurende verse kruiden, zorgvuldig geselecteerd vlees of vis en heerlijke bijgerechten zoals maiskolven en gepofte aardappelen. In ruil voor uw Dinerbon kunt u dit allemaal zelf proeven bij Fat Alice. Bent u een echte vleesliefhebber? Dan kunt u naar hartenlust genieten van een diner in Amerikaanse stijl. Zo serveren ze diverse steaks, waaronder de T-bone steak van maar liefst 500 gram. Ook serveren de ‘’Having It All’’ met drie verschillende soorten vlees. Dit is ideaal voor als u het moeilijk vindt om te kiezen! Bij Fat Alice hebben ze ook heerlijke malse spareribs, die u kunt bestellen met pittige piri piri saus, cajunkruiden of honingmarinade. Met uw Dinerbon kunt u weer eens een hele avond smikkelen en smullen! Voor de kleine gasten heeft Fat Alice een speciaal kindermenu opgesteld.

Bent u meer fan van vegetarisch eten? Dat is geen enkel probleem. In ruil voor uw Dinerbon kunt u onder andere tortellini gevuld met spinazie en ricotta of een burrito met quorn, verse groenten en kaas bestellen. Eet smakelijk!