Tapas Het Oosten

Adres
Flevoplein 1
3891 BA Zeewolde
Telefoon
036 - 5221688
Dinerbon.com Zeewolde Tapas Het Oosten
Dinerbon.com Zeewolde Tapas Het Oosten
Dinerbon.com Zeewolde Tapas Het Oosten

Genieten van een authentieke Oosterse maaltijd is tegenwoordig ook mogelijk zonder dat u echt naar het Oosten op reis hoeft. Bij het restaurant Tapas Het Oosten kunt u aan aanschuiven en genieten van de Oosterse keuken. U kunt dat nu ook met de dinercheque van Diner Cadeau betalen. Het restaurant is makkelijk te vinden, aan de oostkant van het Flevoplein aan de rand van het winkelcentrum.

Bij Het Oosten kunt u aan tafel als u zin heeft in een luxe en uitgebreide oosterse tapas kaart. Daarbij kunt u denken aan heerlijke hapjes die gemaakt worden met hoge kwaliteit vlees, vis en gevogelte. De vegetariër kan natuurlijk ook genieten van de buitengewone gerechten die Het Oosten heeft te bieden. Als u toch liever geen tapas wilt eten maar snakt naar een authentiek oosters gerecht zit u bij Het Oosten zeker niet verkeerd. U kunt gewoon bestellen van het uitgebreide à la carte menu. Hierop kunt u echte Japanse Sushi vinden maar ook een heerlijke Indische rijsttafel. Er is voor ieder wat wils. Als dat nog niet genoeg is kunt u zich ook laten verrassen door het Verrassingsmenu. Dat is niet alleen spannend maar u zal zich een echte ontdekkingsreiziger voelen terwijl u de gerechten van de Oriënt proeft.

Ook voor de gasten die geen tijd hebben om lang aan tafel te zitten wordt goed gezorgd. Bij Het Oosten kunt u namelijk ook uw eten laten bezorgen. Of u komt het gezellig afhalen. Het kan allemaal.

Wacht dus niet langer en haal Het Oosten in huis. Weet u dat u dat nu ook kan betalen met een dinercheque van Diner Cadeau.