Herberg Het Volle Leven

Adres
Oude Willem 5
8426 SM Appelscha
Telefoon
0516 430 091
Dinerbon.com Appelscha Herberg Het Volle Leven
Dinerbon.com Appelscha Herberg Het Volle Leven

Herberg Het Volle Leven ligt in natuurpark het Drents-Friese Wold in de buurt van Appelscha. Hier kunt u met uw dinerbon genieten van een vegetarisch verrassingsdiner. Dit diner bestaat uit drie gangen waarin biologische groenten centraal staan. Deze plukt eigenaresse Yt van der Ploeg grotendeels uit haar eigen tuin. Verser kan het dus niet!

Het driegangendiner wordt ‘s avonds tussen 18:00 en 20:00 bereid (donderdag-zondag, maart-december). Borrelen kan uiteraard al eerder. Liefde voor de natuur en liefde voor koken en lekker eten staan centraal. Hierdoor zal u, vegetariër of niet, elke avond kunnen genieten van een heerlijke maaltijd. DIt kan ook in ruil voor de dinerbon. Bij mooi weer kunt u dineren in de sprookjesachtige terrastuin. De herberg ontleent haar naam aan het gedicht 'Het Volle Leven' van Judith Herzberg. Dit gedicht weerspiegelt in veel opzichten de kern van de herberg. De kleinschaligheid zorgt voor een intieme sfeer, waardoor het de perfecte locatie is voor een nachtje weg met uw partner. Door de warme ontvangst van de eigenaresse zult u zich helemaal thuis voelen. Vooral omdat ze ook uw dinerbon zal verwelkomen. Geniet van de prachtige omgeving. U loopt vanaf het erf zo het prachtige natuurpark het Drents-Friese Wold op. Hier kunt u gebruik van de vele wandel- fietsroutes langs hunebedden, heide, bossen en bosmeertjes.

Na het wandelen of fietsen is er niets beters te verzinnen dan u te laten verwennen met een heerlijke maaltijd. Ontspan op een plek waar niets hoeft, behalve genieten van het Volle Leven. U hoeft ook uw dinerbon niet mee te nemen, maar het mag wel!