Prins Heerlijck

Adres
Hoofdstraat 23
9244CL Beetsterzwaag
Telefoon
0512 382 455
Dinerbon.com Beetsterzwaag Prins Heerlijck

Het pittoreske Beetsterzwaag is centraal gelegen tussen Heerenveen en Drachten. Het is makkelijk te bereiken, maar voert u ook naar het groene hart van Friesland, “De Wâlden”. Hier, midden in de prachtige Friese natuur, vindt u restaurant Prins Heerlijck. Hier kunt u met uw dinerbon genieten van een heerlijke maaltijd in één van onze bijzondere ruimtes.

In elk van onze vijf kamers, aan onze knusse bar of op ons prachtige Tuinterras kunt u plaatsnemen in een nieuwe en unieke sfeer. Voor elke gelegenheid, van een romantisch diner voor twee tot een zakelijke lunch, van een familiefeest tot een afscheidsdiner, kunt u bij ons terecht. Zit bijvoorbeeld pal tussen de wijnen in onze Vinotheek, onder een origineel plafond in de knusse Openhaardkamer, of geniet van de privacy en het mooie uitzicht in de Tuinkamer. Overal kunt u de hele dag à la carte de lekkerste maaltijden bestellen. Onze koks stellen om de twee maanden opnieuw een menu samen, zodat wij u veel variatie kunnen bieden en kunnen inspelen op de producten die bij het seizoen horen. Gebouwd op een Franse basis bedenken wij creatieve gerechten die geïnspireerd worden door invloeden van over de hele wereld. Omdat wij al onze gerechten helemaal zelf bereiden weten wij precies wat erin zit en kunnen we daarom met veel van uw dieetwensen probleemloos rekening houden. Onze gastheer en sommelier Jurjen Eerdmans schenkt u bij uw maaltijd onze heerlijke wijnen en voorziet u graag van advies.

Ons hele team staat klaar om u te mogen ontvangen in ons prachtige restaurant, ook als u met uw dinerbon wil betalen. Zien we u snel?